DE NEVE - WIJNANTIQUAIR

Contactgegevens DE NEVE - WIJNANTIQUAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE NEVE - WIJNANTIQUAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE NEVE - WIJNANTIQUAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VADERLANDSTRAAT 18; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92225420 (+32-92225420) 92225420 (+32-92225420)

Fax (fax): +32 (67) 565-87-24 +32 (67) 565-87-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE NEVE - WIJNANTIQUAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE NEVE - WIJNANTIQUAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE NEVE - WIJNANTIQUAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE NEVE - WIJNANTIQUAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE NEVE - WIJNANTIQUAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE NEVE - WIJNANTIQUAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE NEVE - WIJNANTIQUAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE NEVE - WIJNANTIQUAIR
Products information DE NEVE - WIJNANTIQUAIR

BTW identificatienummer (tax): BE07252319335
Ondernemingsnummer: 7723358154
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Vins. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE NEVE - WIJNANTIQUAIR
(Get full report from official database of BE for DE NEVE - WIJNANTIQUAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE NEVE - WIJNANTIQUAIR
Addition kinds of activities for DE NEVE - WIJNANTIQUAIR

331201. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
346599. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
799901. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
36740211. Semiconductor circuit netwerken | Semiconductor circuit networks
38250204. Bruggen: kelvin, wheatstone, vacuümbuis, megohm, etc. | Bridges: kelvin, wheatstone, vacuum tube, megohm, etc.
50880301. Luchtvaartapparatuur en -benodigdheden | Aeronautical equipment and supplies
73890903. Creditcard service | Credit card service

Werken bij DE NEVE - WIJNANTIQUAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE NEVE - WIJNANTIQUAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE NEVE - WIJNANTIQUAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE NEVE - WIJNANTIQUAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van DE NEVE - WIJNANTIQUAIR in sociale netwerken
Look for responds of DE NEVE - WIJNANTIQUAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE NEVE - WIJNANTIQUAIR. Laat een reactie achter voor DE NEVE - WIJNANTIQUAIR. DE NEVE - WIJNANTIQUAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE NEVE - WIJNANTIQUAIR. Leave a respond for DE NEVE - WIJNANTIQUAIR. DE NEVE - WIJNANTIQUAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE NEVE - WIJNANTIQUAIR op de google maps. Adres en contacten DE NEVE - WIJNANTIQUAIR
Location of DE NEVE - WIJNANTIQUAIR on the google maps. Address and contacts of DE NEVE - WIJNANTIQUAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come DE NEVE - WIJNANTIQUAIR DE NEVE - WIJNANTIQUAIR: KWANTEN | ANDRO KEUKENS | MARCHAND AND CO. | Aploide | Stephanoise

Other related companies as DE NEVE - WIJNANTIQUAIR: KWANTEN | ANDRO KEUKENS | MARCHAND AND CO. | Aploide | Stephanoise

DE NEVE - WIJNANTIQUAIR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE NEVE - WIJNANTIQUAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07252319335. Het bedrijf DE NEVE - WIJNANTIQUAIR bevindt zich op het adres: VADERLANDSTRAAT 18; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Vins. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van DE NEVE - WIJNANTIQUAIR is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE NEVE - WIJNANTIQUAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE NEVE - WIJNANTIQUAIR, openstaande posities, locatie van DE NEVE - WIJNANTIQUAIR op de kaart.

DE NEVE - WIJNANTIQUAIR is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE NEVE - WIJNANTIQUAIR, company assigned to the tax number BE07252319335. The company DE NEVE - WIJNANTIQUAIR is located at the address: VADERLANDSTRAAT 18; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Vins. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of DE NEVE - WIJNANTIQUAIR is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE NEVE - WIJNANTIQUAIR is not available. You also can look at reviews of DE NEVE - WIJNANTIQUAIR, open positions, location of DE NEVE - WIJNANTIQUAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE NEVE - WIJNANTIQUAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE NEVE - WIJNANTIQUAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE NEVE - WIJNANTIQUAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE NEVE - WIJNANTIQUAIR, employees, financial statistics.