'T FRITUURTJE

Contactgegevens 'T FRITUURTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T FRITUURTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T FRITUURTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 6; 8460; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59267744 (+32-59267744) 59267744 (+32-59267744)

Fax (fax): +32 (82) 635-46-16 +32 (82) 635-46-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T FRITUURTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T FRITUURTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T FRITUURTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T FRITUURTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T FRITUURTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T FRITUURTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T FRITUURTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T FRITUURTJE
Products information 'T FRITUURTJE

BTW identificatienummer (tax): BE08210876464
Ondernemingsnummer: 9334503173
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in 'T FRITUURTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T FRITUURTJE
(Get full report from official database of BE for 'T FRITUURTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T FRITUURTJE
Addition kinds of activities for 'T FRITUURTJE

26310409. Melk karton karton | Milk carton board
34430401. Ankerdozen, potten of deksels | Annealing boxes, pots, or covers
34529900. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, nec | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
34710108. Rechroming auto bumpers | Rechroming auto bumpers
35310502. Afwerkers en verspreiders (bouwmachines) | Finishers and spreaders (construction equipment)
38260102. Waterstof-ion apparatuur, colorimetric | Hydrogen ion equipment, colorimetric
76991503. Reparatie van fotografische apparatuur | Photographic equipment repair

Werken bij 'T FRITUURTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T FRITUURTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T FRITUURTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T FRITUURTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

Zoek naar antwoorden van 'T FRITUURTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T FRITUURTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T FRITUURTJE. Laat een reactie achter voor 'T FRITUURTJE. 'T FRITUURTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T FRITUURTJE. Leave a respond for 'T FRITUURTJE. 'T FRITUURTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T FRITUURTJE op de google maps. Adres en contacten 'T FRITUURTJE
Location of 'T FRITUURTJE on the google maps. Address and contacts of 'T FRITUURTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T FRITUURTJE 'T FRITUURTJE: O C M W BERLARE/ TER MEERE-HERFSTVREUGDE | ROBIJNS DRUKKERIJ | JOSEPH ROMBOUTS | W. ARRAZOLA DE ONATE | Colart Tolle

Other related companies as 'T FRITUURTJE: O C M W BERLARE/ TER MEERE-HERFSTVREUGDE | ROBIJNS DRUKKERIJ | JOSEPH ROMBOUTS | W. ARRAZOLA DE ONATE | Colart Tolle

'T FRITUURTJE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T FRITUURTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08210876464. Het bedrijf 'T FRITUURTJE bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 6; 8460; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in 'T FRITUURTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T FRITUURTJE is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T FRITUURTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T FRITUURTJE, openstaande posities, locatie van 'T FRITUURTJE op de kaart.

'T FRITUURTJE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T FRITUURTJE, company assigned to the tax number BE08210876464. The company 'T FRITUURTJE is located at the address: HOOGSTRAAT 6; 8460; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in 'T FRITUURTJE were not found.
The main activity of 'T FRITUURTJE is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T FRITUURTJE is not available. You also can look at reviews of 'T FRITUURTJE, open positions, location of 'T FRITUURTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T FRITUURTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T FRITUURTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T FRITUURTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T FRITUURTJE, employees, financial statistics.