Iguane Cr茅ation

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Iguane Cr茅ation
Private companiesMotion Pictures • Iguane Cr茅ation

Contactgegevens Iguane Cr茅ation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Iguane Cr茅ation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Iguane Cr茅ation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Tannerie 16; 7951; Chi猫vres (Tongre-Notre-Dame), België

Telefoon (phone): 068 57 02 13 (+32-068 57 02 13) 068 57 02 13 (+32-068 57 02 13)

Fax (fax): 068 57 02 12 (+32-068 57 02 12) 068 57 02 12 (+32-068 57 02 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Iguane Cr茅ation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Iguane Cr茅ation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Iguane Cr茅ation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Iguane Cr茅ation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Iguane Cr茅ation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Iguane Cr茅ation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Iguane Cr茅ation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Iguane Cr茅ation
Products information Iguane Cr茅ation

BTW identificatienummer (tax): BE06570617675
Ondernemingsnummer: 3699615478
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Graphic designers

Product categorie (product category): Fashion designers and stylists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Iguane Cr茅ation
(Get full report from official database of BE for Iguane Cr茅ation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Iguane Cr茅ation
Addition kinds of activities for Iguane Cr茅ation

30690107. Spuitbollen, rubber | Spray bulbs, rubber
30690108. Stoppers, rubber | Stoppers, rubber
37210102. helikopters | Helicopters
41199902. Ambulance service | Ambulance service
57190110. Barbecuegrills | Barbeque grills

Werken bij Iguane Cr茅ation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Iguane Cr茅ation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Iguane Cr茅ation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Iguane Cr茅ation. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van Iguane Cr茅ation in sociale netwerken
Look for responds of Iguane Cr茅ation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Iguane Cr茅ation. Laat een reactie achter voor Iguane Cr茅ation. Iguane Cr茅ation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Iguane Cr茅ation. Leave a respond for Iguane Cr茅ation. Iguane Cr茅ation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Iguane Cr茅ation op de google maps. Adres en contacten Iguane Cr茅ation
Location of Iguane Cr茅ation on the google maps. Address and contacts of Iguane Cr茅ation

Andere gerelateerde bedrijven als come Iguane Cr茅ation Iguane Cr茅ation: BBL | ASLK-CGER Bank | Lens Diamond Industries NV | ROEFFEL | I. VERSTRINGE

Other related companies as Iguane Cr茅ation: BBL | ASLK-CGER Bank | Lens Diamond Industries NV | ROEFFEL | I. VERSTRINGE

Iguane Cr茅ation is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Iguane Cr茅ation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06570617675. Het bedrijf Iguane Cr茅ation bevindt zich op het adres: Rue de la Tannerie 16; 7951; Chi猫vres (Tongre-Notre-Dame). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fashion designers and stylists. Lijst met producten zijn Graphic designers.
De hoofdactiviteit van Iguane Cr茅ation is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Iguane Cr茅ation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Iguane Cr茅ation, openstaande posities, locatie van Iguane Cr茅ation op de kaart.

Iguane Cr茅ation is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Iguane Cr茅ation, company assigned to the tax number BE06570617675. The company Iguane Cr茅ation is located at the address: Rue de la Tannerie 16; 7951; Chi猫vres (Tongre-Notre-Dame). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fashion designers and stylists. List of products are Graphic designers.
The main activity of Iguane Cr茅ation is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Iguane Cr茅ation is not available. You also can look at reviews of Iguane Cr茅ation, open positions, location of Iguane Cr茅ation on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Iguane Cr茅ation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Iguane Cr茅ation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Iguane Cr茅ation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Iguane Cr茅ation, employees, financial statistics.