Coppens Vincent

Contactgegevens Coppens Vincent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coppens Vincent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coppens Vincent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rubenshof 18; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 81 94 06; 0475 42 62 28 (+32-016 81 94 06; 0475 42 62 28) 016 81 94 06; 0475 42 62 28 (+32-016 81 94 06; 0475 42 62 28)

Fax (fax): +32 (56) 144-84-42 +32 (56) 144-84-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coppens Vincent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coppens Vincent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coppens Vincent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coppens Vincent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coppens Vincent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coppens Vincent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coppens Vincent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coppens Vincent
Products information Coppens Vincent

BTW identificatienummer (tax): BE03544433593
Ondernemingsnummer: 9820648193
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Coppens Vincent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farriers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coppens Vincent
(Get full report from official database of BE for Coppens Vincent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coppens Vincent
Addition kinds of activities for Coppens Vincent

238599. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
283604. Cultuur media | Culture media
731100. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
28759900. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
36210114. Slipringen, voor motoren of generatoren | Sliprings, for motors or generators
38250317. Oscillators, audio- en radiofrequentie (instrumenttypen) | Oscillators, audio and radio frequency (instrument types)
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams

Werken bij Coppens Vincent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coppens Vincent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coppens Vincent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coppens Vincent. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BELTEC

    Type: Vaste Job

    Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van Coppens Vincent in sociale netwerken
Look for responds of Coppens Vincent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coppens Vincent. Laat een reactie achter voor Coppens Vincent. Coppens Vincent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coppens Vincent. Leave a respond for Coppens Vincent. Coppens Vincent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coppens Vincent op de google maps. Adres en contacten Coppens Vincent
Location of Coppens Vincent on the google maps. Address and contacts of Coppens Vincent

Andere gerelateerde bedrijven als come Coppens Vincent Coppens Vincent: KOERSKOMITEE - LEDEGEM | Siba Design BVBA | C. BALDUCK | JOZEF VULSTEKE | ANDRE MORSIANI

Other related companies as Coppens Vincent: KOERSKOMITEE - LEDEGEM | Siba Design BVBA | C. BALDUCK | JOZEF VULSTEKE | ANDRE MORSIANI

Coppens Vincent is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coppens Vincent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03544433593. Het bedrijf Coppens Vincent bevindt zich op het adres: Rubenshof 18; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 621,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Farriers. Producten gemaakt in Coppens Vincent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coppens Vincent is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coppens Vincent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coppens Vincent, openstaande posities, locatie van Coppens Vincent op de kaart.

Coppens Vincent is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coppens Vincent, company assigned to the tax number BE03544433593. The company Coppens Vincent is located at the address: Rubenshof 18; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 621,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Farriers. Products created in Coppens Vincent were not found.
The main activity of Coppens Vincent is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Coppens Vincent is not available. You also can look at reviews of Coppens Vincent, open positions, location of Coppens Vincent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coppens Vincent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coppens Vincent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coppens Vincent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coppens Vincent, employees, financial statistics.