FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV
Private companiesBusiness Services • FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV

Contactgegevens FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 643 1070 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-87-75-50 32-38-87-75-50

Fax (fax): 32-38-87-01-89 32-38-87-01-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV
Products information FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV

BTW identificatienummer (tax): BE02178283691
Ondernemingsnummer: 7261383056
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV
(Get full report from official database of BE for FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV
Addition kinds of activities for FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV

399999. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
24310202. Jaloezieën, glas, houten frame | Jalousies, glass, wood frame
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
32319900. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
34430117. Spheren, voor vloeistoffen of gas: metalen plaat | Spheres, for liquids or gas: metal plate
35630202. Robots voor industriële spuiten, schilderen, enz. | Robots for industrial spraying, painting, etc.
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework

Werken bij FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV. Laat een reactie achter voor FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV. FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV. Leave a respond for FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV. FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV op de google maps. Adres en contacten FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV
Location of FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV on the google maps. Address and contacts of FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV: Diagest | Fayt Audrey | Second Rental | MARC VECKENEER | PIETER VAN TONGELEN

Other related companies as FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV: Diagest | Fayt Audrey | Second Rental | MARC VECKENEER | PIETER VAN TONGELEN

FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02178283691. Het bedrijf FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 643 1070 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV, openstaande posities, locatie van FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV op de kaart.

FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV, company assigned to the tax number BE02178283691. The company FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV is located at the address: Ninoofsesteenweg 643 1070 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV were not found.
The main activity of FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV is not available. You also can look at reviews of FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV, open positions, location of FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSUPER LINER CARGO (IN VEREFFEN.) NV, employees, financial statistics.