JANSSEN ANIMAL HEALTH

Contactgegevens JANSSEN ANIMAL HEALTH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSEN ANIMAL HEALTH: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSEN ANIMAL HEALTH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEWEG 30; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14602111 (+32-14602111) 14602111 (+32-14602111)

Fax (fax): +32 (56) 317-94-98 +32 (56) 317-94-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSEN ANIMAL HEALTH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSEN ANIMAL HEALTH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSEN ANIMAL HEALTH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSEN ANIMAL HEALTH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSEN ANIMAL HEALTH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSEN ANIMAL HEALTH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSEN ANIMAL HEALTH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSEN ANIMAL HEALTH
Products information JANSSEN ANIMAL HEALTH

BTW identificatienummer (tax): BE06834564208
Ondernemingsnummer: 6381652832
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JANSSEN ANIMAL HEALTH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSEN ANIMAL HEALTH
(Get full report from official database of BE for JANSSEN ANIMAL HEALTH)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSEN ANIMAL HEALTH
Addition kinds of activities for JANSSEN ANIMAL HEALTH

3672. Printplaten | Printed circuit boards
7692. Las reparatie | Welding repair
35320209. Wassen, aggregaat en zand | Washers, aggregate and sand
35850505. Drinkfonteinen, mechanisch gekoeld | Drinking fountains, mechanically refrigerated
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club

Werken bij JANSSEN ANIMAL HEALTH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSEN ANIMAL HEALTH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSEN ANIMAL HEALTH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSEN ANIMAL HEALTH. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • Inpakker m/v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

  • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

Zoek naar antwoorden van JANSSEN ANIMAL HEALTH in sociale netwerken
Look for responds of JANSSEN ANIMAL HEALTH in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSEN ANIMAL HEALTH. Laat een reactie achter voor JANSSEN ANIMAL HEALTH. JANSSEN ANIMAL HEALTH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSEN ANIMAL HEALTH. Leave a respond for JANSSEN ANIMAL HEALTH. JANSSEN ANIMAL HEALTH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSEN ANIMAL HEALTH op de google maps. Adres en contacten JANSSEN ANIMAL HEALTH
Location of JANSSEN ANIMAL HEALTH on the google maps. Address and contacts of JANSSEN ANIMAL HEALTH

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSEN ANIMAL HEALTH JANSSEN ANIMAL HEALTH: Verla CV | Copel sa | B.M.V. | ETS GAUME SA | A. DESTRYCKER

Other related companies as JANSSEN ANIMAL HEALTH: Verla CV | Copel sa | B.M.V. | ETS GAUME SA | A. DESTRYCKER

JANSSEN ANIMAL HEALTH is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSEN ANIMAL HEALTH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834564208. Het bedrijf JANSSEN ANIMAL HEALTH bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEWEG 30; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Producten gemaakt in JANSSEN ANIMAL HEALTH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANSSEN ANIMAL HEALTH is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSEN ANIMAL HEALTH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSEN ANIMAL HEALTH, openstaande posities, locatie van JANSSEN ANIMAL HEALTH op de kaart.

JANSSEN ANIMAL HEALTH is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSEN ANIMAL HEALTH, company assigned to the tax number BE06834564208. The company JANSSEN ANIMAL HEALTH is located at the address: TURNHOUTSEWEG 30; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Products created in JANSSEN ANIMAL HEALTH were not found.
The main activity of JANSSEN ANIMAL HEALTH is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSEN ANIMAL HEALTH is not available. You also can look at reviews of JANSSEN ANIMAL HEALTH, open positions, location of JANSSEN ANIMAL HEALTH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSEN ANIMAL HEALTH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSEN ANIMAL HEALTH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSEN ANIMAL HEALTH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSEN ANIMAL HEALTH, employees, financial statistics.