FE. MALLINCKRODT MEDICAL

Contactgegevens FE. MALLINCKRODT MEDICAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. MALLINCKRODT MEDICAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. MALLINCKRODT MEDICAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMKWEKERIJSTRAAT 1B2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25118086 (+32-25118086) 25118086 (+32-25118086)

Fax (fax): +32 (65) 181-39-44 +32 (65) 181-39-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. MALLINCKRODT MEDICAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. MALLINCKRODT MEDICAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. MALLINCKRODT MEDICAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. MALLINCKRODT MEDICAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. MALLINCKRODT MEDICAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. MALLINCKRODT MEDICAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. MALLINCKRODT MEDICAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. MALLINCKRODT MEDICAL
Products information FE. MALLINCKRODT MEDICAL

BTW identificatienummer (tax): BE08247131347
Ondernemingsnummer: 7089996337
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FE. MALLINCKRODT MEDICAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. MALLINCKRODT MEDICAL
(Get full report from official database of BE for FE. MALLINCKRODT MEDICAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. MALLINCKRODT MEDICAL
Addition kinds of activities for FE. MALLINCKRODT MEDICAL

2879. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
572299. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
08510101. Bosbeheerplannen, voorbereiding van | Forest management plans, preparation of
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
27540100. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
32720711. Piling, prefab beton | Piling, prefabricated concrete
36510109. Microfoons | Microphones
44499900. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
50990401. Kinderwagens, kinderwagens en aanverwante producten | Baby carriages, strollers and related products
83319903. Beroepsrevalidatiebureau | Vocational rehabilitation agency

Werken bij FE. MALLINCKRODT MEDICAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. MALLINCKRODT MEDICAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. MALLINCKRODT MEDICAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. MALLINCKRODT MEDICAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • STUDENT MET KENNIS VAN MEETSTATEN VOOR ADMINISTRATIEVE STUDENTENJOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je maakt hoofdzakelijk de meetstaten op en biedt aanvullend administratieve ondersteuning.

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van FE. MALLINCKRODT MEDICAL in sociale netwerken
Look for responds of FE. MALLINCKRODT MEDICAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. MALLINCKRODT MEDICAL. Laat een reactie achter voor FE. MALLINCKRODT MEDICAL. FE. MALLINCKRODT MEDICAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. MALLINCKRODT MEDICAL. Leave a respond for FE. MALLINCKRODT MEDICAL. FE. MALLINCKRODT MEDICAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. MALLINCKRODT MEDICAL op de google maps. Adres en contacten FE. MALLINCKRODT MEDICAL
Location of FE. MALLINCKRODT MEDICAL on the google maps. Address and contacts of FE. MALLINCKRODT MEDICAL

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. MALLINCKRODT MEDICAL FE. MALLINCKRODT MEDICAL: JACQUES PICHOT | VAN IMMERSEEL | FRAN?OIS & FILS | BARTELS PIERRE ETS | Central Casting Belgium

Other related companies as FE. MALLINCKRODT MEDICAL: JACQUES PICHOT | VAN IMMERSEEL | FRAN?OIS & FILS | BARTELS PIERRE ETS | Central Casting Belgium

FE. MALLINCKRODT MEDICAL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. MALLINCKRODT MEDICAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08247131347. Het bedrijf FE. MALLINCKRODT MEDICAL bevindt zich op het adres: BOOMKWEKERIJSTRAAT 1B2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Producten gemaakt in FE. MALLINCKRODT MEDICAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. MALLINCKRODT MEDICAL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. MALLINCKRODT MEDICAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. MALLINCKRODT MEDICAL, openstaande posities, locatie van FE. MALLINCKRODT MEDICAL op de kaart.

FE. MALLINCKRODT MEDICAL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. MALLINCKRODT MEDICAL, company assigned to the tax number BE08247131347. The company FE. MALLINCKRODT MEDICAL is located at the address: BOOMKWEKERIJSTRAAT 1B2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Products created in FE. MALLINCKRODT MEDICAL were not found.
The main activity of FE. MALLINCKRODT MEDICAL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. MALLINCKRODT MEDICAL is not available. You also can look at reviews of FE. MALLINCKRODT MEDICAL, open positions, location of FE. MALLINCKRODT MEDICAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. MALLINCKRODT MEDICAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. MALLINCKRODT MEDICAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. MALLINCKRODT MEDICAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. MALLINCKRODT MEDICAL, employees, financial statistics.