FA. SCHERING-PLOUGH

Contactgegevens FA. SCHERING-PLOUGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. SCHERING-PLOUGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. SCHERING-PLOUGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STALLESTRAAT 73; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23709201 (+32-23709201) 23709201 (+32-23709201)

Fax (fax): +32 (68) 789-66-88 +32 (68) 789-66-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. SCHERING-PLOUGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. SCHERING-PLOUGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. SCHERING-PLOUGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. SCHERING-PLOUGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. SCHERING-PLOUGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. SCHERING-PLOUGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. SCHERING-PLOUGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. SCHERING-PLOUGH
Products information FA. SCHERING-PLOUGH

BTW identificatienummer (tax): BE02065124511
Ondernemingsnummer: 1176055908
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FA. SCHERING-PLOUGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. SCHERING-PLOUGH
(Get full report from official database of BE for FA. SCHERING-PLOUGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. SCHERING-PLOUGH
Addition kinds of activities for FA. SCHERING-PLOUGH

489900. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
34840100. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
38290310. Sextans, opmeting | Sextans, surveying
50630218. schakelmateriaal | Switchgear
51120501. Bestandskaarten | File cards

Werken bij FA. SCHERING-PLOUGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. SCHERING-PLOUGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. SCHERING-PLOUGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. SCHERING-PLOUGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • Chauffeur Rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Antwerpen zijn we opzoek naar een chauffeur C.  Lossen met rolcontainers  Leveren bij horeca klanten

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van FA. SCHERING-PLOUGH in sociale netwerken
Look for responds of FA. SCHERING-PLOUGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. SCHERING-PLOUGH. Laat een reactie achter voor FA. SCHERING-PLOUGH. FA. SCHERING-PLOUGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. SCHERING-PLOUGH. Leave a respond for FA. SCHERING-PLOUGH. FA. SCHERING-PLOUGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. SCHERING-PLOUGH op de google maps. Adres en contacten FA. SCHERING-PLOUGH
Location of FA. SCHERING-PLOUGH on the google maps. Address and contacts of FA. SCHERING-PLOUGH

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. SCHERING-PLOUGH FA. SCHERING-PLOUGH: INSTITUT BIO-VIE | IMPECO CHALET | COIFFURE AGNES | BOSCHMANS LUC | LUC ET POIVRE

Other related companies as FA. SCHERING-PLOUGH: INSTITUT BIO-VIE | IMPECO CHALET | COIFFURE AGNES | BOSCHMANS LUC | LUC ET POIVRE

FA. SCHERING-PLOUGH is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. SCHERING-PLOUGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02065124511. Het bedrijf FA. SCHERING-PLOUGH bevindt zich op het adres: STALLESTRAAT 73; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Producten gemaakt in FA. SCHERING-PLOUGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. SCHERING-PLOUGH is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. SCHERING-PLOUGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. SCHERING-PLOUGH, openstaande posities, locatie van FA. SCHERING-PLOUGH op de kaart.

FA. SCHERING-PLOUGH is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. SCHERING-PLOUGH, company assigned to the tax number BE02065124511. The company FA. SCHERING-PLOUGH is located at the address: STALLESTRAAT 73; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Farmaceutische bereidingen and geneesmiddelen Fab. Products created in FA. SCHERING-PLOUGH were not found.
The main activity of FA. SCHERING-PLOUGH is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. SCHERING-PLOUGH is not available. You also can look at reviews of FA. SCHERING-PLOUGH, open positions, location of FA. SCHERING-PLOUGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. SCHERING-PLOUGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. SCHERING-PLOUGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. SCHERING-PLOUGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. SCHERING-PLOUGH, employees, financial statistics.