CARPENTIER

Contactgegevens CARPENTIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARPENTIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARPENTIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLDERSTRAAT 59; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32527070 32527070

Fax (fax): +32 (12) 997-86-83 +32 (12) 997-86-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARPENTIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARPENTIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARPENTIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARPENTIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARPENTIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARPENTIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARPENTIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARPENTIER
Products information CARPENTIER

BTW identificatienummer (tax): BE08871978759
Ondernemingsnummer: 5019897460
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARPENTIER
(Get full report from official database of BE for CARPENTIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARPENTIER
Addition kinds of activities for CARPENTIER

3914. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
721302. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
738906. Interieurontwerp diensten | Interior design services
22990206. Strijkplanken, behalve geweven | Ironing board felts, except woven
27310103. Pamfletten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Pamphlets: publishing only, not printed on site
38120125. Ratio-instrumentatie | Rate-of-climb instrumentation

Werken bij CARPENTIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARPENTIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARPENTIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARPENTIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Inpakker m/v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Zoek naar antwoorden van CARPENTIER in sociale netwerken
Look for responds of CARPENTIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARPENTIER. Laat een reactie achter voor CARPENTIER. CARPENTIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARPENTIER. Leave a respond for CARPENTIER. CARPENTIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARPENTIER op de google maps. Adres en contacten CARPENTIER
Location of CARPENTIER on the google maps. Address and contacts of CARPENTIER

Andere gerelateerde bedrijven als come CARPENTIER CARPENTIER: Coddens G | DOMINIQUE ROMAN | S M DESIGN | Letawe J | PHILIPPE EDMOND SA

Other related companies as CARPENTIER: Coddens G | DOMINIQUE ROMAN | S M DESIGN | Letawe J | PHILIPPE EDMOND SA

CARPENTIER is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARPENTIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08871978759. Het bedrijf CARPENTIER bevindt zich op het adres: POLDERSTRAAT 59; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
De hoofdactiviteit van CARPENTIER is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARPENTIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARPENTIER, openstaande posities, locatie van CARPENTIER op de kaart.

CARPENTIER is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARPENTIER, company assigned to the tax number BE08871978759. The company CARPENTIER is located at the address: POLDERSTRAAT 59; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
The main activity of CARPENTIER is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARPENTIER is not available. You also can look at reviews of CARPENTIER, open positions, location of CARPENTIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARPENTIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARPENTIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARPENTIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARPENTIER, employees, financial statistics.