DIERENCENTRAAL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DIERENCENTRAAL
Private companiesLegal Services • DIERENCENTRAAL

Contactgegevens DIERENCENTRAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIERENCENTRAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIERENCENTRAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKERSTRAAT 49; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89567829 (+32-89567829) 89567829 (+32-89567829)

Fax (fax): +32 (53) 659-48-87 +32 (53) 659-48-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIERENCENTRAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIERENCENTRAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIERENCENTRAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIERENCENTRAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIERENCENTRAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIERENCENTRAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIERENCENTRAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIERENCENTRAAL
Products information DIERENCENTRAAL

BTW identificatienummer (tax): BE09051330566
Ondernemingsnummer: 3939117431
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DIERENCENTRAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fantasieartikelen; Huisdieren and benodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIERENCENTRAAL
(Get full report from official database of BE for DIERENCENTRAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIERENCENTRAAL
Addition kinds of activities for DIERENCENTRAAL

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
513600. Herenkleding | Men's and boy's clothing
24999909. Korenmaatregelen, hout | Grain measures, wood
35799913. Stemmachines | Voting machines
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
52310301. Behang | Wallpaper
75210202. Parkeergarage | Parking garage

Werken bij DIERENCENTRAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIERENCENTRAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIERENCENTRAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIERENCENTRAAL. Looking for open vacancies in other companies

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

Zoek naar antwoorden van DIERENCENTRAAL in sociale netwerken
Look for responds of DIERENCENTRAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIERENCENTRAAL. Laat een reactie achter voor DIERENCENTRAAL. DIERENCENTRAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIERENCENTRAAL. Leave a respond for DIERENCENTRAAL. DIERENCENTRAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIERENCENTRAAL op de google maps. Adres en contacten DIERENCENTRAAL
Location of DIERENCENTRAAL on the google maps. Address and contacts of DIERENCENTRAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DIERENCENTRAAL DIERENCENTRAAL: T.M.E. | Renowal SPRL | RIDGE TOOL EUROPE | COIFFURE MARINA | MARNIK VANDENBROUCKE

Other related companies as DIERENCENTRAAL: T.M.E. | Renowal SPRL | RIDGE TOOL EUROPE | COIFFURE MARINA | MARNIK VANDENBROUCKE

DIERENCENTRAAL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIERENCENTRAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09051330566. Het bedrijf DIERENCENTRAAL bevindt zich op het adres: EIKERSTRAAT 49; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 430,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fantasieartikelen; Huisdieren and benodigdheden. Producten gemaakt in DIERENCENTRAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIERENCENTRAAL is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIERENCENTRAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIERENCENTRAAL, openstaande posities, locatie van DIERENCENTRAAL op de kaart.

DIERENCENTRAAL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIERENCENTRAAL, company assigned to the tax number BE09051330566. The company DIERENCENTRAAL is located at the address: EIKERSTRAAT 49; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 430,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fantasieartikelen; Huisdieren and benodigdheden. Products created in DIERENCENTRAAL were not found.
The main activity of DIERENCENTRAAL is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIERENCENTRAAL is not available. You also can look at reviews of DIERENCENTRAAL, open positions, location of DIERENCENTRAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIERENCENTRAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIERENCENTRAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIERENCENTRAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIERENCENTRAAL, employees, financial statistics.