BROUWERY FEYS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BROUWERY FEYS
Private companiesReal Estate • BROUWERY FEYS

Contactgegevens BROUWERY FEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROUWERY FEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROUWERY FEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELODROOMSTRAAT 18; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59701658 (+32-59701658) 59701658 (+32-59701658)

Fax (fax): +32 (83) 473-17-58 +32 (83) 473-17-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROUWERY FEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROUWERY FEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROUWERY FEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROUWERY FEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROUWERY FEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROUWERY FEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROUWERY FEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROUWERY FEYS
Products information BROUWERY FEYS

BTW identificatienummer (tax): BE03185180664
Ondernemingsnummer: 5879852294
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Spiritueux, Boissons Non-Alcoolisées, Bières, Vins.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROUWERY FEYS
(Get full report from official database of BE for BROUWERY FEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROUWERY FEYS
Addition kinds of activities for BROUWERY FEYS

354101. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
22620200. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps

Werken bij BROUWERY FEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROUWERY FEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROUWERY FEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROUWERY FEYS. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van BROUWERY FEYS in sociale netwerken
Look for responds of BROUWERY FEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROUWERY FEYS. Laat een reactie achter voor BROUWERY FEYS. BROUWERY FEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROUWERY FEYS. Leave a respond for BROUWERY FEYS. BROUWERY FEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROUWERY FEYS op de google maps. Adres en contacten BROUWERY FEYS
Location of BROUWERY FEYS on the google maps. Address and contacts of BROUWERY FEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come BROUWERY FEYS BROUWERY FEYS: Allemeersch G | FRITUUR MAURISKEN | COLIBRI | JUDITH DE KEYSER | GHYSCO

Other related companies as BROUWERY FEYS: Allemeersch G | FRITUUR MAURISKEN | COLIBRI | JUDITH DE KEYSER | GHYSCO

BROUWERY FEYS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROUWERY FEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03185180664. Het bedrijf BROUWERY FEYS bevindt zich op het adres: VELODROOMSTRAAT 18; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 253,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux, Boissons Non-Alcoolisées, Bières, Vins..
De hoofdactiviteit van BROUWERY FEYS is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROUWERY FEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROUWERY FEYS, openstaande posities, locatie van BROUWERY FEYS op de kaart.

BROUWERY FEYS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROUWERY FEYS, company assigned to the tax number BE03185180664. The company BROUWERY FEYS is located at the address: VELODROOMSTRAAT 18; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 253,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Spiritueux, Boissons Non-Alcoolisées, Bières, Vins..
The main activity of BROUWERY FEYS is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BROUWERY FEYS is not available. You also can look at reviews of BROUWERY FEYS, open positions, location of BROUWERY FEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROUWERY FEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROUWERY FEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROUWERY FEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROUWERY FEYS, employees, financial statistics.