Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.
Private companiesInsurance Carriers • Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

Contactgegevens Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merode-Center 19 2300 Turnhout, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Big Trade Belgium BTB B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Big Trade Belgium BTB B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.
Products information Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08044158935
Ondernemingsnummer: 6769470214
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

High-fashion accessories

Product categorie (product category): Fancy Jewellery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

02419902. Melkproductie | Milk production
07520100. Dierenteelt | Animal breeding services
20660102. Gebakken cacaobonen | Ground cacao beans
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
28440200. Mondelinge preparaten | Oral preparations
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
35410203. Krukas regrinding machines | Crankshaft regrinding machines
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
80599900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec

Werken bij Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Zoek naar antwoorden van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Leave a respond for Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.
Location of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: Descamps | STEFAAN DEVLIEGHERE | WANKA J. CBTIP/BKVTF | BEECKMAN DE VOS | Ancienne Fanfare

Other related companies as Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: Descamps | STEFAAN DEVLIEGHERE | WANKA J. CBTIP/BKVTF | BEECKMAN DE VOS | Ancienne Fanfare

Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08044158935. Het bedrijf Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Merode-Center 19 2300 Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fancy Jewellery. Lijst met producten zijn High-fashion accessories.
De hoofdactiviteit van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. op de kaart.

Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08044158935. The company Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is located at the address: Merode-Center 19 2300 Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fancy Jewellery. List of products are High-fashion accessories.
The main activity of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., open positions, location of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., employees, financial statistics.