VERLINDEN JAN & DIRK

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VERLINDEN JAN & DIRK
Private companiesEducational Services • VERLINDEN JAN & DIRK

Contactgegevens VERLINDEN JAN & DIRK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERLINDEN JAN & DIRK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERLINDEN JAN & DIRK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Michielsstraat 16; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 20 31 16; 015 29 09 06 (+32-015 20 31 16; 015 29 09 06) 015 20 31 16; 015 29 09 06 (+32-015 20 31 16; 015 29 09 06)

Fax (fax): 015 20 31 16 (+32-015 20 31 16) 015 20 31 16 (+32-015 20 31 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERLINDEN JAN & DIRK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERLINDEN JAN & DIRK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERLINDEN JAN & DIRK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERLINDEN JAN & DIRK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERLINDEN JAN & DIRK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERLINDEN JAN & DIRK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERLINDEN JAN & DIRK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERLINDEN JAN & DIRK
Products information VERLINDEN JAN & DIRK

BTW identificatienummer (tax): BE09337524414
Ondernemingsnummer: 6266571044
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in VERLINDEN JAN & DIRK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fair attractions - Sale and hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERLINDEN JAN & DIRK
(Get full report from official database of BE for VERLINDEN JAN & DIRK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERLINDEN JAN & DIRK
Addition kinds of activities for VERLINDEN JAN & DIRK

2899. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
2952. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
22590400. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
26211001. Kan voorraad, vezel | Can stock, fiber
34699905. Vuilnisbakken, gestempeld en geperst metaal | Garbage cans, stamped and pressed metal
41110202. Trolley operatie | Trolley operation
59410502. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies

Werken bij VERLINDEN JAN & DIRK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERLINDEN JAN & DIRK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERLINDEN JAN & DIRK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERLINDEN JAN & DIRK. Looking for open vacancies in other companies

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

Zoek naar antwoorden van VERLINDEN JAN & DIRK in sociale netwerken
Look for responds of VERLINDEN JAN & DIRK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERLINDEN JAN & DIRK. Laat een reactie achter voor VERLINDEN JAN & DIRK. VERLINDEN JAN & DIRK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERLINDEN JAN & DIRK. Leave a respond for VERLINDEN JAN & DIRK. VERLINDEN JAN & DIRK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERLINDEN JAN & DIRK op de google maps. Adres en contacten VERLINDEN JAN & DIRK
Location of VERLINDEN JAN & DIRK on the google maps. Address and contacts of VERLINDEN JAN & DIRK

Andere gerelateerde bedrijven als come VERLINDEN JAN & DIRK VERLINDEN JAN & DIRK: CULTUREEL CENTRUM | IDEA | VAN LOMMEL EN ZOON | Voorzorgskas voor Advocaten en Gerechtsdeurwaarders | Driessen Ann

Other related companies as VERLINDEN JAN & DIRK: CULTUREEL CENTRUM | IDEA | VAN LOMMEL EN ZOON | Voorzorgskas voor Advocaten en Gerechtsdeurwaarders | Driessen Ann

VERLINDEN JAN & DIRK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERLINDEN JAN & DIRK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09337524414. Het bedrijf VERLINDEN JAN & DIRK bevindt zich op het adres: Sint-Michielsstraat 16; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fair attractions - Sale and hiring. Producten gemaakt in VERLINDEN JAN & DIRK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERLINDEN JAN & DIRK is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERLINDEN JAN & DIRK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERLINDEN JAN & DIRK, openstaande posities, locatie van VERLINDEN JAN & DIRK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERLINDEN JAN & DIRK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERLINDEN JAN & DIRK, company assigned to the tax number BE09337524414. The company VERLINDEN JAN & DIRK is located at the address: Sint-Michielsstraat 16; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fair attractions - Sale and hiring. Products created in VERLINDEN JAN & DIRK were not found.
The main activity of VERLINDEN JAN & DIRK is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERLINDEN JAN & DIRK is not available. You also can look at reviews of VERLINDEN JAN & DIRK, open positions, location of VERLINDEN JAN & DIRK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERLINDEN JAN & DIRK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERLINDEN JAN & DIRK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERLINDEN JAN & DIRK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERLINDEN JAN & DIRK, employees, financial statistics.