Proot Paul International

Contactgegevens Proot Paul International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Proot Paul International: address, phone, fax, email, website, opening hours

Proot Paul International

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Monnikenwerve 13-15; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 25 49 (+32-050 31 25 49) 050 31 25 49 (+32-050 31 25 49)

Fax (fax): 050 31 25 49 (+32-050 31 25 49) 050 31 25 49 (+32-050 31 25 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Proot Paul International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Proot Paul International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Proot Paul International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Proot Paul International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Proot Paul International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Proot Paul International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Proot Paul International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Proot Paul International
Products information Proot Paul International

BTW identificatienummer (tax): BE06675537109
Ondernemingsnummer: 8249603271
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Bicycles - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Fair attractions - Sale and hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Proot Paul International
(Get full report from official database of BE for Proot Paul International)

Aanvulling soorten activiteiten voor Proot Paul International
Addition kinds of activities for Proot Paul International

243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
26210106. Sanitair tissuepapier | Sanitary tissue paper
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
38250239. Transformers, draagbaar: instrument | Transformers, portable: instrument
51360103. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
87340203. Product test laboratorium, veiligheid of prestatie | Product testing laboratory, safety or performance

Werken bij Proot Paul International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Proot Paul International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Proot Paul International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Proot Paul International. Looking for open vacancies in other companies

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

  • Technisch klusjesman (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

  • Operator Chemie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: VERGO

    Type: Vaste Job

    LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Proot Paul International in sociale netwerken
Look for responds of Proot Paul International in social networks

Lees alle opmerkingen voor Proot Paul International. Laat een reactie achter voor Proot Paul International. Proot Paul International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Proot Paul International. Leave a respond for Proot Paul International. Proot Paul International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Proot Paul International op de google maps. Adres en contacten Proot Paul International
Location of Proot Paul International on the google maps. Address and contacts of Proot Paul International

Andere gerelateerde bedrijven als come Proot Paul International Proot Paul International: FUNةRAILLES TASSIN | Eurasean Solar Energy Systems | HONDA | Steegen Peggy | TRIGONA FR?RES

Other related companies as Proot Paul International: FUNةRAILLES TASSIN | Eurasean Solar Energy Systems | HONDA | Steegen Peggy | TRIGONA FR?RES

Proot Paul International is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Proot Paul International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06675537109. Het bedrijf Proot Paul International bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 13-15; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 502,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fair attractions - Sale and hiring. Lijst met producten zijn Bicycles - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Proot Paul International is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Proot Paul International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Proot Paul International, openstaande posities, locatie van Proot Paul International op de kaart.

Proot Paul International is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Proot Paul International, company assigned to the tax number BE06675537109. The company Proot Paul International is located at the address: Monnikenwerve 13-15; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 502,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fair attractions - Sale and hiring. List of products are Bicycles - Mfg. & Whol..
The main activity of Proot Paul International is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Proot Paul International is not available. You also can look at reviews of Proot Paul International, open positions, location of Proot Paul International on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Proot Paul International, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Proot Paul International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Proot Paul International, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Proot Paul International, employees, financial statistics.