ESPACE REVE (L')

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ESPACE REVE (L')
Private companiesMotion Pictures • ESPACE REVE (L')

Contactgegevens ESPACE REVE (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE REVE (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE REVE (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Bruy猫re 21; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 654 12 38; 0475 67 13 34 (+32-02 654 12 38; 0475 67 13 34) 02 654 12 38; 0475 67 13 34 (+32-02 654 12 38; 0475 67 13 34)

Fax (fax): 02 633 43 56 (+32-02 633 43 56) 02 633 43 56 (+32-02 633 43 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE REVE (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE REVE (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE REVE (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE REVE (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE REVE (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE REVE (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE REVE (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE REVE (L')
Products information ESPACE REVE (L')

BTW identificatienummer (tax): BE01245544433
Ondernemingsnummer: 4460968017
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Children's animation; Party goods

Product categorie (product category): Fair attractions - Sale and hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE REVE (L')
(Get full report from official database of BE for ESPACE REVE (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE REVE (L')
Addition kinds of activities for ESPACE REVE (L')

01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
17999924. Ornamenteel metaalwerk | Ornamental metal work
20770206. Sardine olie | Sardine oil
26770000. enveloppen | Envelopes
38229916. Dampverwarmingsregelaars | Vapor heating controls
50910705. zeilplanken | Sailboards
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
61119901. Commodity credit corporation | Commodity credit corporation
81110206. Schuldinvorderingswet | Debt collection law

Werken bij ESPACE REVE (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE REVE (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE REVE (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE REVE (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tessenderlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van ESPACE REVE (L') in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE REVE (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE REVE (L'). Laat een reactie achter voor ESPACE REVE (L'). ESPACE REVE (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE REVE (L'). Leave a respond for ESPACE REVE (L'). ESPACE REVE (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE REVE (L') op de google maps. Adres en contacten ESPACE REVE (L')
Location of ESPACE REVE (L') on the google maps. Address and contacts of ESPACE REVE (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE REVE (L') ESPACE REVE (L'): panos | R?SIDENCE GRANDE CAMPAGNE | Coln Bleu (Le) | Auto-Electro-Genk | JEAN-CLAUDE FODIL

Other related companies as ESPACE REVE (L'): panos | R?SIDENCE GRANDE CAMPAGNE | Coln Bleu (Le) | Auto-Electro-Genk | JEAN-CLAUDE FODIL

ESPACE REVE (L') is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE REVE (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01245544433. Het bedrijf ESPACE REVE (L') bevindt zich op het adres: Rue de la Bruy猫re 21; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fair attractions - Sale and hiring. Lijst met producten zijn Children's animation; Party goods.
De hoofdactiviteit van ESPACE REVE (L') is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE REVE (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE REVE (L'), openstaande posities, locatie van ESPACE REVE (L') op de kaart.

ESPACE REVE (L') is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE REVE (L'), company assigned to the tax number BE01245544433. The company ESPACE REVE (L') is located at the address: Rue de la Bruy猫re 21; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fair attractions - Sale and hiring. List of products are Children's animation; Party goods.
The main activity of ESPACE REVE (L') is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE REVE (L') is not available. You also can look at reviews of ESPACE REVE (L'), open positions, location of ESPACE REVE (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE REVE (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE REVE (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE REVE (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE REVE (L'), employees, financial statistics.