ART Confusion Special Effects

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • ART Confusion Special Effects
Private companiesPaper and Allied Products • ART Confusion Special Effects

Contactgegevens ART Confusion Special Effects: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART Confusion Special Effects: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART Confusion Special Effects

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 6; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 411 28 75 (+32-03 411 28 75) 03 411 28 75 (+32-03 411 28 75)

Fax (fax): +32 (71) 186-73-88 +32 (71) 186-73-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART Confusion Special Effects: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART Confusion Special Effects"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART Confusion Special Effects"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART Confusion Special Effects, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART Confusion Special Effects. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART Confusion Special Effects, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART Confusion Special Effects. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART Confusion Special Effects
Products information ART Confusion Special Effects

BTW identificatienummer (tax): BE09937927246
Ondernemingsnummer: 7141632080
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 795,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Sound systems & equipment - Rental; Lighting fixtures - Rental

Product categorie (product category): Fair attractions - Sale and hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART Confusion Special Effects
(Get full report from official database of BE for ART Confusion Special Effects)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART Confusion Special Effects
Addition kinds of activities for ART Confusion Special Effects

6531. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
651203. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters
953202. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development
16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
30699907. Kruikringen, rubber | Jar rings, rubber
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
39440315. Spoorwegmodellen: speelgoed en hobby | Railroad models: toy and hobby
50130205. Gereedschap en uitrusting, auto | Tools and equipment, automotive

Werken bij ART Confusion Special Effects: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART Confusion Special Effects: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART Confusion Special Effects. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART Confusion Special Effects. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Betonmixerchauffeur (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van ART Confusion Special Effects in sociale netwerken
Look for responds of ART Confusion Special Effects in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART Confusion Special Effects. Laat een reactie achter voor ART Confusion Special Effects. ART Confusion Special Effects bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART Confusion Special Effects. Leave a respond for ART Confusion Special Effects. ART Confusion Special Effects on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART Confusion Special Effects op de google maps. Adres en contacten ART Confusion Special Effects
Location of ART Confusion Special Effects on the google maps. Address and contacts of ART Confusion Special Effects

Andere gerelateerde bedrijven als come ART Confusion Special Effects ART Confusion Special Effects: NOELANDERS YVES | ALL OVER SECURITY | Cartesis SA | TILCAS BOYS AS | WEINGARTEN

Other related companies as ART Confusion Special Effects: NOELANDERS YVES | ALL OVER SECURITY | Cartesis SA | TILCAS BOYS AS | WEINGARTEN

ART Confusion Special Effects is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ART Confusion Special Effects, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09937927246. Het bedrijf ART Confusion Special Effects bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 6; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 795,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fair attractions - Sale and hiring. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Rental; Lighting fixtures - Rental.
De hoofdactiviteit van ART Confusion Special Effects is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART Confusion Special Effects is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART Confusion Special Effects, openstaande posities, locatie van ART Confusion Special Effects op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ART Confusion Special Effects is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ART Confusion Special Effects, company assigned to the tax number BE09937927246. The company ART Confusion Special Effects is located at the address: Koningin Astridlaan 6; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 795,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fair attractions - Sale and hiring. List of products are Sound systems & equipment - Rental; Lighting fixtures - Rental.
The main activity of ART Confusion Special Effects is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ART Confusion Special Effects is not available. You also can look at reviews of ART Confusion Special Effects, open positions, location of ART Confusion Special Effects on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART Confusion Special Effects, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART Confusion Special Effects, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART Confusion Special Effects, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART Confusion Special Effects, employees, financial statistics.