Albaco BVBA

Contactgegevens Albaco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Albaco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Albaco BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hogevorst 7; 9968; Assenede (Bassevelde), België

Telefoon (phone): 09 373 52 50 (+32-09 373 52 50) 09 373 52 50 (+32-09 373 52 50)

Fax (fax): 09 373 56 57 (+32-09 373 56 57) 09 373 56 57 (+32-09 373 56 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Albaco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Albaco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Albaco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Albaco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Albaco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Albaco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Albaco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Albaco BVBA
Products information Albaco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08565460205
Ondernemingsnummer: 1905273437
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Sanitary units & cabins; Tents (Halls) - Mfg. & Hire

Product categorie (product category): Fair attractions - Sale and hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Albaco BVBA
(Get full report from official database of BE for Albaco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Albaco BVBA
Addition kinds of activities for Albaco BVBA

599910. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
01810200. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
28999904. blauwen | Bluing
30690306. Klappen, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Cloaks, vulcanized rubber or rubberized fabric
31110602. Schildleer | Chamois leather
32110103. Spectacle glas | Spectacle glass
39140409. Bakken, geplateerd (alle metalen) | Trays, plated (all metals)
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic

Werken bij Albaco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Albaco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Albaco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Albaco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

Zoek naar antwoorden van Albaco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Albaco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Albaco BVBA. Laat een reactie achter voor Albaco BVBA. Albaco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Albaco BVBA. Leave a respond for Albaco BVBA. Albaco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Albaco BVBA op de google maps. Adres en contacten Albaco BVBA
Location of Albaco BVBA on the google maps. Address and contacts of Albaco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Albaco BVBA Albaco BVBA: Limousin Puur | DEHARRE D. | D'Ambra Elena | Mergan Y | Focsal (L')

Other related companies as Albaco BVBA: Limousin Puur | DEHARRE D. | D'Ambra Elena | Mergan Y | Focsal (L')

Albaco BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Albaco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08565460205. Het bedrijf Albaco BVBA bevindt zich op het adres: Hogevorst 7; 9968; Assenede (Bassevelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 352,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fair attractions - Sale and hiring. Lijst met producten zijn Sanitary units & cabins; Tents (Halls) - Mfg. & Hire.
De hoofdactiviteit van Albaco BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Albaco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Albaco BVBA, openstaande posities, locatie van Albaco BVBA op de kaart.

Albaco BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Albaco BVBA, company assigned to the tax number BE08565460205. The company Albaco BVBA is located at the address: Hogevorst 7; 9968; Assenede (Bassevelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 352,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fair attractions - Sale and hiring. List of products are Sanitary units & cabins; Tents (Halls) - Mfg. & Hire.
The main activity of Albaco BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Albaco BVBA is not available. You also can look at reviews of Albaco BVBA, open positions, location of Albaco BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Albaco BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Albaco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Albaco BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Albaco BVBA, employees, financial statistics.