WOLWASSERIJ C MARTENS NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • WOLWASSERIJ C MARTENS NV
Private companiesSocial Services • WOLWASSERIJ C MARTENS NV

Contactgegevens WOLWASSERIJ C MARTENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOLWASSERIJ C MARTENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOLWASSERIJ C MARTENS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Staatsbaan 31 9870 Zulte, België

Telefoon (phone): 32.93 88 85 81 32.93 88 85 81

Fax (fax): 32.93 88 64 26 32.93 88 64 26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOLWASSERIJ C MARTENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOLWASSERIJ C MARTENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOLWASSERIJ C MARTENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOLWASSERIJ C MARTENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOLWASSERIJ C MARTENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOLWASSERIJ C MARTENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOLWASSERIJ C MARTENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOLWASSERIJ C MARTENS NV
Products information WOLWASSERIJ C MARTENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03546905517
Ondernemingsnummer: 5781250000
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 569,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Wool fibres

Product categorie (product category): Fabrics; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOLWASSERIJ C MARTENS NV
(Get full report from official database of BE for WOLWASSERIJ C MARTENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOLWASSERIJ C MARTENS NV
Addition kinds of activities for WOLWASSERIJ C MARTENS NV

361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
963100. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
17510000. Timmerwerk | Carpentry work
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
30530206. Stoom of andere verpakking | Steam or other packing
30839905. Thermosetterende laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermosetting laminates: rods, tubes, plates, and sheet
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
63219900. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij WOLWASSERIJ C MARTENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOLWASSERIJ C MARTENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOLWASSERIJ C MARTENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOLWASSERIJ C MARTENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van WOLWASSERIJ C MARTENS NV in sociale netwerken
Look for responds of WOLWASSERIJ C MARTENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOLWASSERIJ C MARTENS NV. Laat een reactie achter voor WOLWASSERIJ C MARTENS NV. WOLWASSERIJ C MARTENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOLWASSERIJ C MARTENS NV. Leave a respond for WOLWASSERIJ C MARTENS NV. WOLWASSERIJ C MARTENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOLWASSERIJ C MARTENS NV op de google maps. Adres en contacten WOLWASSERIJ C MARTENS NV
Location of WOLWASSERIJ C MARTENS NV on the google maps. Address and contacts of WOLWASSERIJ C MARTENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WOLWASSERIJ C MARTENS NV WOLWASSERIJ C MARTENS NV: Verstuyft G | C.I.T. BELGIQUE | Janssens Inge | MAISON CHEZ TONY | LE PETIT MARCH?

Other related companies as WOLWASSERIJ C MARTENS NV: Verstuyft G | C.I.T. BELGIQUE | Janssens Inge | MAISON CHEZ TONY | LE PETIT MARCH?

WOLWASSERIJ C MARTENS NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOLWASSERIJ C MARTENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03546905517. Het bedrijf WOLWASSERIJ C MARTENS NV bevindt zich op het adres: Staatsbaan 31 9870 Zulte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 569,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrics; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Wool fibres.
De hoofdactiviteit van WOLWASSERIJ C MARTENS NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOLWASSERIJ C MARTENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOLWASSERIJ C MARTENS NV, openstaande posities, locatie van WOLWASSERIJ C MARTENS NV op de kaart.

WOLWASSERIJ C MARTENS NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOLWASSERIJ C MARTENS NV, company assigned to the tax number BE03546905517. The company WOLWASSERIJ C MARTENS NV is located at the address: Staatsbaan 31 9870 Zulte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 569,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrics; Textiles and Clothing. List of products are Wool fibres.
The main activity of WOLWASSERIJ C MARTENS NV is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WOLWASSERIJ C MARTENS NV is not available. You also can look at reviews of WOLWASSERIJ C MARTENS NV, open positions, location of WOLWASSERIJ C MARTENS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOLWASSERIJ C MARTENS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOLWASSERIJ C MARTENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOLWASSERIJ C MARTENS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOLWASSERIJ C MARTENS NV, employees, financial statistics.