BIERHANDEL DEVOS

Contactgegevens BIERHANDEL DEVOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIERHANDEL DEVOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIERHANDEL DEVOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIARTSTRAAT 57; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32377104 32377104

Fax (fax): +32 (11) 949-65-76 +32 (11) 949-65-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIERHANDEL DEVOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIERHANDEL DEVOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIERHANDEL DEVOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIERHANDEL DEVOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIERHANDEL DEVOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIERHANDEL DEVOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIERHANDEL DEVOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIERHANDEL DEVOS
Products information BIERHANDEL DEVOS

BTW identificatienummer (tax): BE03913299560
Ondernemingsnummer: 8052673339
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIERHANDEL DEVOS
(Get full report from official database of BE for BIERHANDEL DEVOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIERHANDEL DEVOS
Addition kinds of activities for BIERHANDEL DEVOS

799912. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services
15210000. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
17969904. Installatie van machines | Machinery installation
35450320. Hopper feed devices | Hopper feed devices
47890402. Spoorwegreparatie | Railroad car repair
79990900. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care
89990601. Christelijke wetenschappelijke docenten | Christian science lecturers

Werken bij BIERHANDEL DEVOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIERHANDEL DEVOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIERHANDEL DEVOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIERHANDEL DEVOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

Zoek naar antwoorden van BIERHANDEL DEVOS in sociale netwerken
Look for responds of BIERHANDEL DEVOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIERHANDEL DEVOS. Laat een reactie achter voor BIERHANDEL DEVOS. BIERHANDEL DEVOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIERHANDEL DEVOS. Leave a respond for BIERHANDEL DEVOS. BIERHANDEL DEVOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIERHANDEL DEVOS op de google maps. Adres en contacten BIERHANDEL DEVOS
Location of BIERHANDEL DEVOS on the google maps. Address and contacts of BIERHANDEL DEVOS

Andere gerelateerde bedrijven als come BIERHANDEL DEVOS BIERHANDEL DEVOS: J. MORIAU | ROZENHOF | JAN-BAPTIST SEGERS | VICTOR JACQUES | Feestzaal Wesalia

Other related companies as BIERHANDEL DEVOS: J. MORIAU | ROZENHOF | JAN-BAPTIST SEGERS | VICTOR JACQUES | Feestzaal Wesalia

BIERHANDEL DEVOS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIERHANDEL DEVOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03913299560. Het bedrijf BIERHANDEL DEVOS bevindt zich op het adres: BIARTSTRAAT 57; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 785,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
De hoofdactiviteit van BIERHANDEL DEVOS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIERHANDEL DEVOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIERHANDEL DEVOS, openstaande posities, locatie van BIERHANDEL DEVOS op de kaart.

BIERHANDEL DEVOS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIERHANDEL DEVOS, company assigned to the tax number BE03913299560. The company BIERHANDEL DEVOS is located at the address: BIARTSTRAAT 57; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 785,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
The main activity of BIERHANDEL DEVOS is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIERHANDEL DEVOS is not available. You also can look at reviews of BIERHANDEL DEVOS, open positions, location of BIERHANDEL DEVOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIERHANDEL DEVOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIERHANDEL DEVOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIERHANDEL DEVOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIERHANDEL DEVOS, employees, financial statistics.