NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA

Contactgegevens NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Joseph Cardijnstraat 24 9420 Erpe-Mere, België

Telefoon (phone): 32.53 80 61 35 32.53 80 61 35

Fax (fax): 32.53 80 65 86 32.53 80 65 86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA
Products information NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02863555908
Ondernemingsnummer: 1450439453
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 686,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Strings

Product categorie (product category): Fabrics; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA
(Get full report from official database of BE for NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA
Addition kinds of activities for NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA

386106. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
14990500. Talc mining | Talc mining
24410301. Gereedschapskisten, hout | Tool chests, wood
32979901. Alumina gesmolten vuurvaste materialen | Alumina fused refractories
36990100. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
50920203. poppenhuizen | Dollhouses

Werken bij NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA. Laat een reactie achter voor NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA. NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA. Leave a respond for NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA. NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA op de google maps. Adres en contacten NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA
Location of NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA on the google maps. Address and contacts of NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA: Boulangerie Pierre Alain | Elet P | RALIER | U.R.S. LIXHE-LANAYE | Sablon P

Other related companies as NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA: Boulangerie Pierre Alain | Elet P | RALIER | U.R.S. LIXHE-LANAYE | Sablon P

NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02863555908. Het bedrijf NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA bevindt zich op het adres: Joseph Cardijnstraat 24 9420 Erpe-Mere. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 686,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrics; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Strings.
De hoofdactiviteit van NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA, openstaande posities, locatie van NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA op de kaart.

NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA, company assigned to the tax number BE02863555908. The company NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA is located at the address: Joseph Cardijnstraat 24 9420 Erpe-Mere. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 686,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrics; Textiles and Clothing. List of products are Strings.
The main activity of NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA is not available. You also can look at reviews of NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA, open positions, location of NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NECKEBROECK PASSEMENTERIE BVBA, employees, financial statistics.