ATELIER MOSAN ASBL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ATELIER MOSAN ASBL
Private companiesOil and Gas Extraction • ATELIER MOSAN ASBL

Contactgegevens ATELIER MOSAN ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER MOSAN ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER MOSAN ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Bois-Marie 27 4500 Huy, België

Telefoon (phone): 32.85 21 61 98 32.85 21 61 98

Fax (fax): 32.85 21 24 72 32.85 21 24 72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER MOSAN ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER MOSAN ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER MOSAN ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER MOSAN ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER MOSAN ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER MOSAN ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER MOSAN ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER MOSAN ASBL
Products information ATELIER MOSAN ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04844390869
Ondernemingsnummer: 1546020507
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Fabrics, plastic-coated^^Tarpaulins

Product categorie (product category): Fabrics; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER MOSAN ASBL
(Get full report from official database of BE for ATELIER MOSAN ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER MOSAN ASBL
Addition kinds of activities for ATELIER MOSAN ASBL

20150605. Pluimvee, verwerkt: bevroren | Poultry, processed: frozen
32210000. Glascontainers | Glass containers
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
49619902. Verkoelde luchtleverancier | Cooled air supplier
50919906. Go-carts | Go-carts
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds

Werken bij ATELIER MOSAN ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER MOSAN ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER MOSAN ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER MOSAN ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

Zoek naar antwoorden van ATELIER MOSAN ASBL in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER MOSAN ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER MOSAN ASBL. Laat een reactie achter voor ATELIER MOSAN ASBL. ATELIER MOSAN ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER MOSAN ASBL. Leave a respond for ATELIER MOSAN ASBL. ATELIER MOSAN ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER MOSAN ASBL op de google maps. Adres en contacten ATELIER MOSAN ASBL
Location of ATELIER MOSAN ASBL on the google maps. Address and contacts of ATELIER MOSAN ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER MOSAN ASBL ATELIER MOSAN ASBL: HUIS GUIRLANDE | FLORIMOND LANGEDOCK | I.M.D.-Mouling | NATHALIE JONCKHEERE | GAR THUY NV

Other related companies as ATELIER MOSAN ASBL: HUIS GUIRLANDE | FLORIMOND LANGEDOCK | I.M.D.-Mouling | NATHALIE JONCKHEERE | GAR THUY NV

ATELIER MOSAN ASBL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER MOSAN ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04844390869. Het bedrijf ATELIER MOSAN ASBL bevindt zich op het adres: Rue Du Bois-Marie 27 4500 Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fabrics; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Fabrics, plastic-coated^^Tarpaulins.
De hoofdactiviteit van ATELIER MOSAN ASBL is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER MOSAN ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER MOSAN ASBL, openstaande posities, locatie van ATELIER MOSAN ASBL op de kaart.

ATELIER MOSAN ASBL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER MOSAN ASBL, company assigned to the tax number BE04844390869. The company ATELIER MOSAN ASBL is located at the address: Rue Du Bois-Marie 27 4500 Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fabrics; Textiles and Clothing. List of products are Fabrics, plastic-coated^^Tarpaulins.
The main activity of ATELIER MOSAN ASBL is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER MOSAN ASBL is not available. You also can look at reviews of ATELIER MOSAN ASBL, open positions, location of ATELIER MOSAN ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER MOSAN ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER MOSAN ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER MOSAN ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER MOSAN ASBL, employees, financial statistics.