AQUALYS SA

Contactgegevens AQUALYS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUALYS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUALYS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pl. Alph. Et Ant. Motte 49 7700 Mouscron, België

Telefoon (phone): 32.56 85 76 10 32.56 85 76 10

Fax (fax): 32.56 84 21 84 32.56 84 21 84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUALYS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUALYS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUALYS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUALYS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUALYS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUALYS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUALYS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUALYS SA
Products information AQUALYS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09463317871
Ondernemingsnummer: 8706085205
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Textile printing

Product categorie (product category): Fabrics; Printing; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUALYS SA
(Get full report from official database of BE for AQUALYS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUALYS SA
Addition kinds of activities for AQUALYS SA

353101. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
20799906. Olijfolie | Olive oil
24219902. Kippenmolen | Chipper mill
32550300. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
33570101. Coaxiale kabel, nonferrous | Coaxial cable, nonferrous
39140400. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
50780203. Soda fontein apparatuur, gekoeld | Soda fountain equipment, refrigerated
73190200. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
80110401. Psychiatrische kliniek | Psychiatric clinic

Werken bij AQUALYS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUALYS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUALYS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUALYS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van AQUALYS SA in sociale netwerken
Look for responds of AQUALYS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUALYS SA. Laat een reactie achter voor AQUALYS SA. AQUALYS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUALYS SA. Leave a respond for AQUALYS SA. AQUALYS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUALYS SA op de google maps. Adres en contacten AQUALYS SA
Location of AQUALYS SA on the google maps. Address and contacts of AQUALYS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUALYS SA AQUALYS SA: DOCUMENTATIE EN ONDERZOEK | Oxfam Wereldwinkel | SCHOTENSE KAJAK CLUB | PATRICK JONCKERS | Regenboog

Other related companies as AQUALYS SA: DOCUMENTATIE EN ONDERZOEK | Oxfam Wereldwinkel | SCHOTENSE KAJAK CLUB | PATRICK JONCKERS | Regenboog

AQUALYS SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUALYS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09463317871. Het bedrijf AQUALYS SA bevindt zich op het adres: Pl. Alph. Et Ant. Motte 49 7700 Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fabrics; Printing; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Textile printing.
De hoofdactiviteit van AQUALYS SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUALYS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUALYS SA, openstaande posities, locatie van AQUALYS SA op de kaart.

AQUALYS SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is AQUALYS SA, company assigned to the tax number BE09463317871. The company AQUALYS SA is located at the address: Pl. Alph. Et Ant. Motte 49 7700 Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fabrics; Printing; Textiles and Clothing. List of products are Textile printing.
The main activity of AQUALYS SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUALYS SA is not available. You also can look at reviews of AQUALYS SA, open positions, location of AQUALYS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUALYS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUALYS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUALYS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUALYS SA, employees, financial statistics.