LEGRAND MANUFACTURE NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • LEGRAND MANUFACTURE NV
Private companiesEducational Services • LEGRAND MANUFACTURE NV

Contactgegevens LEGRAND MANUFACTURE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEGRAND MANUFACTURE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEGRAND MANUFACTURE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Witherenstr 41 1800 Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 32.22 51 25 21 32.22 51 25 21

Fax (fax): 32.22 51 94 55 32.22 51 94 55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEGRAND MANUFACTURE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEGRAND MANUFACTURE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEGRAND MANUFACTURE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEGRAND MANUFACTURE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEGRAND MANUFACTURE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEGRAND MANUFACTURE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEGRAND MANUFACTURE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEGRAND MANUFACTURE NV
Products information LEGRAND MANUFACTURE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02382354736
Ondernemingsnummer: 1786621093
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Curtains

Product categorie (product category): Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEGRAND MANUFACTURE NV
(Get full report from official database of BE for LEGRAND MANUFACTURE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEGRAND MANUFACTURE NV
Addition kinds of activities for LEGRAND MANUFACTURE NV

494100. Water voorraad | Water supply
25429903. Hellingshoeken of sloten, behalve hout | Shelving angles or slotted bars, except wood
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
30839901. Gelamineerde kunststof lakens | Laminated plastics sheets
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
39990307. Afwerkingen, veer | Trimmings, feather

Werken bij LEGRAND MANUFACTURE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEGRAND MANUFACTURE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEGRAND MANUFACTURE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEGRAND MANUFACTURE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Vaste Job

    meehelpen keuken warme en koude kant

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

Zoek naar antwoorden van LEGRAND MANUFACTURE NV in sociale netwerken
Look for responds of LEGRAND MANUFACTURE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEGRAND MANUFACTURE NV. Laat een reactie achter voor LEGRAND MANUFACTURE NV. LEGRAND MANUFACTURE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEGRAND MANUFACTURE NV. Leave a respond for LEGRAND MANUFACTURE NV. LEGRAND MANUFACTURE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEGRAND MANUFACTURE NV op de google maps. Adres en contacten LEGRAND MANUFACTURE NV
Location of LEGRAND MANUFACTURE NV on the google maps. Address and contacts of LEGRAND MANUFACTURE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LEGRAND MANUFACTURE NV LEGRAND MANUFACTURE NV: COIFFURE ISABELLE | AU PRINCE D'ORANGE | KLASSE DOORS | E. CEDA | General Radiateur NV

Other related companies as LEGRAND MANUFACTURE NV: COIFFURE ISABELLE | AU PRINCE D'ORANGE | KLASSE DOORS | E. CEDA | General Radiateur NV

LEGRAND MANUFACTURE NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEGRAND MANUFACTURE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382354736. Het bedrijf LEGRAND MANUFACTURE NV bevindt zich op het adres: Witherenstr 41 1800 Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Curtains.
De hoofdactiviteit van LEGRAND MANUFACTURE NV is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEGRAND MANUFACTURE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEGRAND MANUFACTURE NV, openstaande posities, locatie van LEGRAND MANUFACTURE NV op de kaart.

LEGRAND MANUFACTURE NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEGRAND MANUFACTURE NV, company assigned to the tax number BE02382354736. The company LEGRAND MANUFACTURE NV is located at the address: Witherenstr 41 1800 Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Curtains.
The main activity of LEGRAND MANUFACTURE NV is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEGRAND MANUFACTURE NV is not available. You also can look at reviews of LEGRAND MANUFACTURE NV, open positions, location of LEGRAND MANUFACTURE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEGRAND MANUFACTURE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEGRAND MANUFACTURE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEGRAND MANUFACTURE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEGRAND MANUFACTURE NV, employees, financial statistics.