HAEGEMAN BVBA

Contactgegevens HAEGEMAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAEGEMAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAEGEMAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hettingen 55a 9860 Scheldewindeke Oosterzijde, België

Telefoon (phone): 32.93 62 96 59 32.93 62 96 59

Fax (fax): 32.93 62 07 97 32.93 62 07 97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAEGEMAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAEGEMAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAEGEMAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAEGEMAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAEGEMAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAEGEMAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAEGEMAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAEGEMAN BVBA
Products information HAEGEMAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06195434570
Ondernemingsnummer: 2790496826
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Furnishing fabrics

Product categorie (product category): Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAEGEMAN BVBA
(Get full report from official database of BE for HAEGEMAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAEGEMAN BVBA
Addition kinds of activities for HAEGEMAN BVBA

13890100. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
22549902. Nachtkleding (nachtkleding, nachtkleding, pyjama), brei | Nightwear (nightgowns, negligees, pajamas), knit
24999903. Bijenteelt, hout | Beekeeping supplies, wood
36430203. Startschakelaars, fluorescerend | Starting switches, fluorescent
38250204. Bruggen: kelvin, wheatstone, vacuümbuis, megohm, etc. | Bridges: kelvin, wheatstone, vacuum tube, megohm, etc.
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
79991205. Zadelharenverhuur | Saddlehorse rental
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec

Werken bij HAEGEMAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAEGEMAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAEGEMAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAEGEMAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

    Regio: HALMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

Zoek naar antwoorden van HAEGEMAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HAEGEMAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAEGEMAN BVBA. Laat een reactie achter voor HAEGEMAN BVBA. HAEGEMAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAEGEMAN BVBA. Leave a respond for HAEGEMAN BVBA. HAEGEMAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAEGEMAN BVBA op de google maps. Adres en contacten HAEGEMAN BVBA
Location of HAEGEMAN BVBA on the google maps. Address and contacts of HAEGEMAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HAEGEMAN BVBA HAEGEMAN BVBA: Van Den Langenbergh G | GEBROEDERS VAN SAND | Phil'Electric | HUIS ANTONIQUE CREATION | CR?CHE BERCEAU ROSE &BLEU

Other related companies as HAEGEMAN BVBA: Van Den Langenbergh G | GEBROEDERS VAN SAND | Phil'Electric | HUIS ANTONIQUE CREATION | CR?CHE BERCEAU ROSE &BLEU

HAEGEMAN BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAEGEMAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06195434570. Het bedrijf HAEGEMAN BVBA bevindt zich op het adres: Hettingen 55a 9860 Scheldewindeke Oosterzijde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 302,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Furnishing fabrics.
De hoofdactiviteit van HAEGEMAN BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAEGEMAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAEGEMAN BVBA, openstaande posities, locatie van HAEGEMAN BVBA op de kaart.

HAEGEMAN BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAEGEMAN BVBA, company assigned to the tax number BE06195434570. The company HAEGEMAN BVBA is located at the address: Hettingen 55a 9860 Scheldewindeke Oosterzijde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 302,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Furnishing fabrics.
The main activity of HAEGEMAN BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HAEGEMAN BVBA is not available. You also can look at reviews of HAEGEMAN BVBA, open positions, location of HAEGEMAN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAEGEMAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAEGEMAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAEGEMAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAEGEMAN BVBA, employees, financial statistics.