ARLITEX NV

Contactgegevens ARLITEX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARLITEX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARLITEX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorniksesteenweg 151 8580 Avelgem, België

Telefoon (phone): 32.56 64 89 28 32.56 64 89 28

Fax (fax): 32.56 64 89 30 32.56 64 89 30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARLITEX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARLITEX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARLITEX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARLITEX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARLITEX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARLITEX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARLITEX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARLITEX NV
Products information ARLITEX NV

BTW identificatienummer (tax): BE09754455566
Ondernemingsnummer: 2954742431
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Net curtains

Product categorie (product category): Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARLITEX NV
(Get full report from official database of BE for ARLITEX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARLITEX NV
Addition kinds of activities for ARLITEX NV

22610000. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
28210404. Cresolharsen | Cresol resins
35310808. Grader attachments, elevating | Grader attachments, elevating
38429917. Beperkingen, patiënt | Restraints, patient
39990402. Pels, gekleed: gebleekt, curry, geschraapt, gelooid of geverfd | Furs, dressed: bleached, curried, scraped, tanned, or dyed
50850504. tandwielen | Sprockets
51980200. Vernis | Varnishes

Werken bij ARLITEX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARLITEX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARLITEX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARLITEX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

Zoek naar antwoorden van ARLITEX NV in sociale netwerken
Look for responds of ARLITEX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARLITEX NV. Laat een reactie achter voor ARLITEX NV. ARLITEX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARLITEX NV. Leave a respond for ARLITEX NV. ARLITEX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARLITEX NV op de google maps. Adres en contacten ARLITEX NV
Location of ARLITEX NV on the google maps. Address and contacts of ARLITEX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ARLITEX NV ARLITEX NV: Goosse R | JOSEPH MAWET | TOP-MODE | LOUIS-PHILIPPE MARCOTTY | MULTI DESIGN

Other related companies as ARLITEX NV: Goosse R | JOSEPH MAWET | TOP-MODE | LOUIS-PHILIPPE MARCOTTY | MULTI DESIGN

ARLITEX NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARLITEX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09754455566. Het bedrijf ARLITEX NV bevindt zich op het adres: Doorniksesteenweg 151 8580 Avelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Net curtains.
De hoofdactiviteit van ARLITEX NV is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARLITEX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARLITEX NV, openstaande posities, locatie van ARLITEX NV op de kaart.

ARLITEX NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARLITEX NV, company assigned to the tax number BE09754455566. The company ARLITEX NV is located at the address: Doorniksesteenweg 151 8580 Avelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Net curtains.
The main activity of ARLITEX NV is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARLITEX NV is not available. You also can look at reviews of ARLITEX NV, open positions, location of ARLITEX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARLITEX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARLITEX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARLITEX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARLITEX NV, employees, financial statistics.