ACOTEX NV

Contactgegevens ACOTEX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOTEX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOTEX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beverenstraat 17 /31 8540 Deerlijk, België

Telefoon (phone): 32.56 71 75 31 32.56 71 75 31

Fax (fax): 32.56 70 14 55 32.56 70 14 55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOTEX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOTEX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOTEX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOTEX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOTEX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOTEX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOTEX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOTEX NV
Products information ACOTEX NV

BTW identificatienummer (tax): BE02941833496
Ondernemingsnummer: 2536163330
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Curtains

Product categorie (product category): Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOTEX NV
(Get full report from official database of BE for ACOTEX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOTEX NV
Addition kinds of activities for ACOTEX NV

7996. Pretparken | Amusement parks
272101. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
01110000. Tarwe | Wheat
30890221. Waterpotten, kunststoffen | Watering pots, plastics
36510105. Coin-operated phonographs, juke boxes | Coin-operated phonographs, juke boxes
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution

Werken bij ACOTEX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOTEX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOTEX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOTEX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van ACOTEX NV in sociale netwerken
Look for responds of ACOTEX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOTEX NV. Laat een reactie achter voor ACOTEX NV. ACOTEX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOTEX NV. Leave a respond for ACOTEX NV. ACOTEX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOTEX NV op de google maps. Adres en contacten ACOTEX NV
Location of ACOTEX NV on the google maps. Address and contacts of ACOTEX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOTEX NV ACOTEX NV: FLAGORA MODE ACCESSOIRES NV | COIFFURE CLAUDE | MICHEL DHONDT | Callewaert Voeders NV | Gijmacon Aluminium Constructies

Other related companies as ACOTEX NV: FLAGORA MODE ACCESSOIRES NV | COIFFURE CLAUDE | MICHEL DHONDT | Callewaert Voeders NV | Gijmacon Aluminium Constructies

ACOTEX NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACOTEX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02941833496. Het bedrijf ACOTEX NV bevindt zich op het adres: Beverenstraat 17 /31 8540 Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Curtains.
De hoofdactiviteit van ACOTEX NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOTEX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOTEX NV, openstaande posities, locatie van ACOTEX NV op de kaart.

ACOTEX NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACOTEX NV, company assigned to the tax number BE02941833496. The company ACOTEX NV is located at the address: Beverenstraat 17 /31 8540 Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Curtains.
The main activity of ACOTEX NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOTEX NV is not available. You also can look at reviews of ACOTEX NV, open positions, location of ACOTEX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOTEX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOTEX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOTEX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOTEX NV, employees, financial statistics.