Vandenbulcke Textiel NV

Contactgegevens Vandenbulcke Textiel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenbulcke Textiel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenbulcke Textiel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomststraat 47 8500 Kortrijk, België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenbulcke Textiel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenbulcke Textiel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenbulcke Textiel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenbulcke Textiel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenbulcke Textiel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenbulcke Textiel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenbulcke Textiel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenbulcke Textiel NV
Products information Vandenbulcke Textiel NV

BTW identificatienummer (tax): BE01901977539
Ondernemingsnummer: 6776336669
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 314,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Fabrics for ladies' wear; High-fashion fabric

Product categorie (product category): Fabrics For Blouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenbulcke Textiel NV
(Get full report from official database of BE for Vandenbulcke Textiel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenbulcke Textiel NV
Addition kinds of activities for Vandenbulcke Textiel NV

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
362100. Motoren en generatoren | Motors and generators
372804. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
28191003. Houtskool (koolstof), geactiveerd | Charcoal (carbon), activated
28920211. Nitroglycerine (explosief) | Nitroglycerin (explosive)
31990308. Transmissiebanding, leer | Transmission belting, leather
37519901. Frames, motorfiets en fiets | Frames, motorcycle and bicycle
50210304. waterbedden | Waterbeds
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house

Werken bij Vandenbulcke Textiel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenbulcke Textiel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenbulcke Textiel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenbulcke Textiel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Airtech Ventilatie

    Type: Vaste Job

    Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Vandenbulcke Textiel NV in sociale netwerken
Look for responds of Vandenbulcke Textiel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenbulcke Textiel NV. Laat een reactie achter voor Vandenbulcke Textiel NV. Vandenbulcke Textiel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenbulcke Textiel NV. Leave a respond for Vandenbulcke Textiel NV. Vandenbulcke Textiel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenbulcke Textiel NV op de google maps. Adres en contacten Vandenbulcke Textiel NV
Location of Vandenbulcke Textiel NV on the google maps. Address and contacts of Vandenbulcke Textiel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenbulcke Textiel NV Vandenbulcke Textiel NV: MADRID | Boutique Sociale (La) | Arlette | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | Castelein G

Other related companies as Vandenbulcke Textiel NV: MADRID | Boutique Sociale (La) | Arlette | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | Castelein G

Vandenbulcke Textiel NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenbulcke Textiel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01901977539. Het bedrijf Vandenbulcke Textiel NV bevindt zich op het adres: Toekomststraat 47 8500 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 314,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrics For Blouses. Lijst met producten zijn Fabrics for ladies' wear; High-fashion fabric.
De hoofdactiviteit van Vandenbulcke Textiel NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenbulcke Textiel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenbulcke Textiel NV, openstaande posities, locatie van Vandenbulcke Textiel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandenbulcke Textiel NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandenbulcke Textiel NV, company assigned to the tax number BE01901977539. The company Vandenbulcke Textiel NV is located at the address: Toekomststraat 47 8500 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 314,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrics For Blouses. List of products are Fabrics for ladies' wear; High-fashion fabric.
The main activity of Vandenbulcke Textiel NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenbulcke Textiel NV is not available. You also can look at reviews of Vandenbulcke Textiel NV, open positions, location of Vandenbulcke Textiel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenbulcke Textiel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenbulcke Textiel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenbulcke Textiel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenbulcke Textiel NV, employees, financial statistics.