SIMONE (HUIS)

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • SIMONE (HUIS)
Private companiesMotion Pictures • SIMONE (HUIS)

Contactgegevens SIMONE (HUIS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMONE (HUIS): address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMONE (HUIS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dampoortstraat 56; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 46 43 (+32-09 223 46 43) 09 223 46 43 (+32-09 223 46 43)

Fax (fax): +32 (71) 357-82-99 +32 (71) 357-82-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMONE (HUIS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMONE (HUIS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMONE (HUIS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMONE (HUIS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMONE (HUIS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMONE (HUIS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMONE (HUIS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMONE (HUIS)
Products information SIMONE (HUIS)

BTW identificatienummer (tax): BE09092803955
Ondernemingsnummer: 1166992187
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Formal wear, bridal & communion outfits - Mfg. & sales; Clothing - Repair & alteration

Product categorie (product category): Fabrics and silks - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMONE (HUIS)
(Get full report from official database of BE for SIMONE (HUIS))

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMONE (HUIS)
Addition kinds of activities for SIMONE (HUIS)

3321. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
348299. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
34710202. Reinigen en ontkalken van metalen producten | Cleaning and descaling metal products
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
58129908. Diner theater | Dinner theater
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij SIMONE (HUIS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMONE (HUIS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMONE (HUIS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMONE (HUIS). Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van SIMONE (HUIS) in sociale netwerken
Look for responds of SIMONE (HUIS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMONE (HUIS). Laat een reactie achter voor SIMONE (HUIS). SIMONE (HUIS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMONE (HUIS). Leave a respond for SIMONE (HUIS). SIMONE (HUIS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMONE (HUIS) op de google maps. Adres en contacten SIMONE (HUIS)
Location of SIMONE (HUIS) on the google maps. Address and contacts of SIMONE (HUIS)

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMONE (HUIS) SIMONE (HUIS): Rondas BVBA | ZONNEWERINGEN DEFRABEL | Delhaye R | SYNDICAT D'INITIATIVE | A.B. Brullemans

Other related companies as SIMONE (HUIS): Rondas BVBA | ZONNEWERINGEN DEFRABEL | Delhaye R | SYNDICAT D'INITIATIVE | A.B. Brullemans

SIMONE (HUIS) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMONE (HUIS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09092803955. Het bedrijf SIMONE (HUIS) bevindt zich op het adres: Dampoortstraat 56; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fabrics and silks - Retail. Lijst met producten zijn Formal wear, bridal & communion outfits - Mfg. & sales; Clothing - Repair & alteration.
De hoofdactiviteit van SIMONE (HUIS) is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMONE (HUIS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMONE (HUIS), openstaande posities, locatie van SIMONE (HUIS) op de kaart.

SIMONE (HUIS) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIMONE (HUIS), company assigned to the tax number BE09092803955. The company SIMONE (HUIS) is located at the address: Dampoortstraat 56; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fabrics and silks - Retail. List of products are Formal wear, bridal & communion outfits - Mfg. & sales; Clothing - Repair & alteration.
The main activity of SIMONE (HUIS) is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMONE (HUIS) is not available. You also can look at reviews of SIMONE (HUIS), open positions, location of SIMONE (HUIS) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMONE (HUIS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMONE (HUIS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMONE (HUIS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMONE (HUIS), employees, financial statistics.