LORRE STOFFEN EN ZIJDEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • LORRE STOFFEN EN ZIJDEN
Private companiesForestry • LORRE STOFFEN EN ZIJDEN

Contactgegevens LORRE STOFFEN EN ZIJDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LORRE STOFFEN EN ZIJDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LORRE STOFFEN EN ZIJDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 9; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 369 02 25 (+32-09 369 02 25) 09 369 02 25 (+32-09 369 02 25)

Fax (fax): 09 366 01 70 (+32-09 366 01 70) 09 366 01 70 (+32-09 366 01 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LORRE STOFFEN EN ZIJDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LORRE STOFFEN EN ZIJDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LORRE STOFFEN EN ZIJDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LORRE STOFFEN EN ZIJDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LORRE STOFFEN EN ZIJDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LORRE STOFFEN EN ZIJDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LORRE STOFFEN EN ZIJDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LORRE STOFFEN EN ZIJDEN
Products information LORRE STOFFEN EN ZIJDEN

BTW identificatienummer (tax): BE05631286621
Ondernemingsnummer: 8670928955
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 287,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LORRE STOFFEN EN ZIJDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fabrics and silks - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LORRE STOFFEN EN ZIJDEN
(Get full report from official database of BE for LORRE STOFFEN EN ZIJDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LORRE STOFFEN EN ZIJDEN
Addition kinds of activities for LORRE STOFFEN EN ZIJDEN

13890305. Swabbing Wells | Swabbing wells
20330203. Marmelade: verpakt in blikjes, potten, enz. | Marmalade: packaged in cans, jars, etc.
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
38420416. Suspensories | Suspensories
39999911. Cijfers, was | Figures, wax
50460000. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec

Werken bij LORRE STOFFEN EN ZIJDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LORRE STOFFEN EN ZIJDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LORRE STOFFEN EN ZIJDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LORRE STOFFEN EN ZIJDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

  • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van LORRE STOFFEN EN ZIJDEN in sociale netwerken
Look for responds of LORRE STOFFEN EN ZIJDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LORRE STOFFEN EN ZIJDEN. Laat een reactie achter voor LORRE STOFFEN EN ZIJDEN. LORRE STOFFEN EN ZIJDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LORRE STOFFEN EN ZIJDEN. Leave a respond for LORRE STOFFEN EN ZIJDEN. LORRE STOFFEN EN ZIJDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LORRE STOFFEN EN ZIJDEN op de google maps. Adres en contacten LORRE STOFFEN EN ZIJDEN
Location of LORRE STOFFEN EN ZIJDEN on the google maps. Address and contacts of LORRE STOFFEN EN ZIJDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LORRE STOFFEN EN ZIJDEN LORRE STOFFEN EN ZIJDEN: FLWYMAR INTERNATIONAL NV | STADSBESTUUR | WILLY BOONE | HERFSTVREDE | COLOR PHONE

Other related companies as LORRE STOFFEN EN ZIJDEN: FLWYMAR INTERNATIONAL NV | STADSBESTUUR | WILLY BOONE | HERFSTVREDE | COLOR PHONE

LORRE STOFFEN EN ZIJDEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LORRE STOFFEN EN ZIJDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05631286621. Het bedrijf LORRE STOFFEN EN ZIJDEN bevindt zich op het adres: Stationsstraat 9; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 287,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrics and silks - Retail. Producten gemaakt in LORRE STOFFEN EN ZIJDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LORRE STOFFEN EN ZIJDEN is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LORRE STOFFEN EN ZIJDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LORRE STOFFEN EN ZIJDEN, openstaande posities, locatie van LORRE STOFFEN EN ZIJDEN op de kaart.

LORRE STOFFEN EN ZIJDEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LORRE STOFFEN EN ZIJDEN, company assigned to the tax number BE05631286621. The company LORRE STOFFEN EN ZIJDEN is located at the address: Stationsstraat 9; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 287,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrics and silks - Retail. Products created in LORRE STOFFEN EN ZIJDEN were not found.
The main activity of LORRE STOFFEN EN ZIJDEN is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LORRE STOFFEN EN ZIJDEN is not available. You also can look at reviews of LORRE STOFFEN EN ZIJDEN, open positions, location of LORRE STOFFEN EN ZIJDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LORRE STOFFEN EN ZIJDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LORRE STOFFEN EN ZIJDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LORRE STOFFEN EN ZIJDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LORRE STOFFEN EN ZIJDEN, employees, financial statistics.