FLTRANSPORT COVELIERS NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FLTRANSPORT COVELIERS NV
Private companiesLegal Services • FLTRANSPORT COVELIERS NV

Contactgegevens FLTRANSPORT COVELIERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSPORT COVELIERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSPORT COVELIERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenveldstr. 17 2630 Aartselaar - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-77-07-77 32-38-77-07-77

Fax (fax): 32-38-77-07-73 32-38-77-07-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSPORT COVELIERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSPORT COVELIERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSPORT COVELIERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSPORT COVELIERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSPORT COVELIERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSPORT COVELIERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSPORT COVELIERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSPORT COVELIERS NV
Products information FLTRANSPORT COVELIERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06793090820
Ondernemingsnummer: 9153778076
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLTRANSPORT COVELIERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSPORT COVELIERS NV
(Get full report from official database of BE for FLTRANSPORT COVELIERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSPORT COVELIERS NV
Addition kinds of activities for FLTRANSPORT COVELIERS NV

384199. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
22980204. Harde vezelkoord en touw | Hard fiber cordage and twine
33310206. Ingots en ingots bars (primair), koper | Ingots and ingot bars (primary), copper
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
50910706. Zeilboten | Sailboats

Werken bij FLTRANSPORT COVELIERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSPORT COVELIERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSPORT COVELIERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSPORT COVELIERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van FLTRANSPORT COVELIERS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSPORT COVELIERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSPORT COVELIERS NV. Laat een reactie achter voor FLTRANSPORT COVELIERS NV. FLTRANSPORT COVELIERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSPORT COVELIERS NV. Leave a respond for FLTRANSPORT COVELIERS NV. FLTRANSPORT COVELIERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSPORT COVELIERS NV op de google maps. Adres en contacten FLTRANSPORT COVELIERS NV
Location of FLTRANSPORT COVELIERS NV on the google maps. Address and contacts of FLTRANSPORT COVELIERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSPORT COVELIERS NV FLTRANSPORT COVELIERS NV: JEANNINE HUYSMAN | RENMANS | CITROEN-ENGELS M | KAREL DE MUYNCK | Speaking Image

Other related companies as FLTRANSPORT COVELIERS NV: JEANNINE HUYSMAN | RENMANS | CITROEN-ENGELS M | KAREL DE MUYNCK | Speaking Image

FLTRANSPORT COVELIERS NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSPORT COVELIERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06793090820. Het bedrijf FLTRANSPORT COVELIERS NV bevindt zich op het adres: Molenveldstr. 17 2630 Aartselaar - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSPORT COVELIERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSPORT COVELIERS NV is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSPORT COVELIERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSPORT COVELIERS NV, openstaande posities, locatie van FLTRANSPORT COVELIERS NV op de kaart.

FLTRANSPORT COVELIERS NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRANSPORT COVELIERS NV, company assigned to the tax number BE06793090820. The company FLTRANSPORT COVELIERS NV is located at the address: Molenveldstr. 17 2630 Aartselaar - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSPORT COVELIERS NV were not found.
The main activity of FLTRANSPORT COVELIERS NV is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSPORT COVELIERS NV is not available. You also can look at reviews of FLTRANSPORT COVELIERS NV, open positions, location of FLTRANSPORT COVELIERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSPORT COVELIERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSPORT COVELIERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSPORT COVELIERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSPORT COVELIERS NV, employees, financial statistics.