LYS CARPETS BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • LYS CARPETS BVBA
Private companiesBusiness Services • LYS CARPETS BVBA

Contactgegevens LYS CARPETS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYS CARPETS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYS CARPETS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spijkerln 74 8791 Beveren Leie, België

Telefoon (phone): 32.56 71 33 44 32.56 71 33 44

Fax (fax): 32.56 70 52 72 32.56 70 52 72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYS CARPETS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYS CARPETS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYS CARPETS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYS CARPETS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYS CARPETS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYS CARPETS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYS CARPETS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYS CARPETS BVBA
Products information LYS CARPETS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04422241210
Ondernemingsnummer: 5385467529
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Carpets, handmade

Product categorie (product category): Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYS CARPETS BVBA
(Get full report from official database of BE for LYS CARPETS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYS CARPETS BVBA
Addition kinds of activities for LYS CARPETS BVBA

615302. Factoring diensten | Factoring services
738399. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
20910208. Oesters, geconserveerd en genezen | Oysters, preserved and cured
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
26790102. Pallet spacers, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pallet spacers, fiber: made from purchased material
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
39990705. Vruchten, kunstmatig en bewaard gebleven | Fruits, artificial and preserved
58120702. Seafood Shack | Seafood shack
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated

Werken bij LYS CARPETS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYS CARPETS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYS CARPETS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYS CARPETS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

Zoek naar antwoorden van LYS CARPETS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LYS CARPETS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYS CARPETS BVBA. Laat een reactie achter voor LYS CARPETS BVBA. LYS CARPETS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYS CARPETS BVBA. Leave a respond for LYS CARPETS BVBA. LYS CARPETS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYS CARPETS BVBA op de google maps. Adres en contacten LYS CARPETS BVBA
Location of LYS CARPETS BVBA on the google maps. Address and contacts of LYS CARPETS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LYS CARPETS BVBA LYS CARPETS BVBA: Bayens A | F. VAN DEN BROECK | Village no 3 ASBL | El茅phant bleu (L') | M. VANDORSELAER

Other related companies as LYS CARPETS BVBA: Bayens A | F. VAN DEN BROECK | Village no 3 ASBL | El茅phant bleu (L') | M. VANDORSELAER

LYS CARPETS BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LYS CARPETS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04422241210. Het bedrijf LYS CARPETS BVBA bevindt zich op het adres: Spijkerln 74 8791 Beveren Leie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Carpets, handmade.
De hoofdactiviteit van LYS CARPETS BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYS CARPETS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYS CARPETS BVBA, openstaande posities, locatie van LYS CARPETS BVBA op de kaart.

LYS CARPETS BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LYS CARPETS BVBA, company assigned to the tax number BE04422241210. The company LYS CARPETS BVBA is located at the address: Spijkerln 74 8791 Beveren Leie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Carpets, handmade.
The main activity of LYS CARPETS BVBA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LYS CARPETS BVBA is not available. You also can look at reviews of LYS CARPETS BVBA, open positions, location of LYS CARPETS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYS CARPETS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYS CARPETS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYS CARPETS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYS CARPETS BVBA, employees, financial statistics.