LE DECORATEUR MICHEL SA

Contactgegevens LE DECORATEUR MICHEL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE DECORATEUR MICHEL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE DECORATEUR MICHEL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch De Ramioul 63 4400 Flemalle, België

Telefoon (phone): 32.43 37 80 29 32.43 37 80 29

Fax (fax): 32.43 37 58 57 32.43 37 58 57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE DECORATEUR MICHEL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE DECORATEUR MICHEL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE DECORATEUR MICHEL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE DECORATEUR MICHEL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE DECORATEUR MICHEL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE DECORATEUR MICHEL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE DECORATEUR MICHEL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE DECORATEUR MICHEL SA
Products information LE DECORATEUR MICHEL SA

BTW identificatienummer (tax): BE09827514648
Ondernemingsnummer: 4568084716
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Rugs and carpeting

Product categorie (product category): Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE DECORATEUR MICHEL SA
(Get full report from official database of BE for LE DECORATEUR MICHEL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE DECORATEUR MICHEL SA
Addition kinds of activities for LE DECORATEUR MICHEL SA

509903. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies
22210400. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij LE DECORATEUR MICHEL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE DECORATEUR MICHEL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE DECORATEUR MICHEL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE DECORATEUR MICHEL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van LE DECORATEUR MICHEL SA in sociale netwerken
Look for responds of LE DECORATEUR MICHEL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE DECORATEUR MICHEL SA. Laat een reactie achter voor LE DECORATEUR MICHEL SA. LE DECORATEUR MICHEL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE DECORATEUR MICHEL SA. Leave a respond for LE DECORATEUR MICHEL SA. LE DECORATEUR MICHEL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE DECORATEUR MICHEL SA op de google maps. Adres en contacten LE DECORATEUR MICHEL SA
Location of LE DECORATEUR MICHEL SA on the google maps. Address and contacts of LE DECORATEUR MICHEL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LE DECORATEUR MICHEL SA LE DECORATEUR MICHEL SA: BOND MOYSON | Watco S.A. | NESTOR MATTHIJS | J.C. KUMIKATA LONDERZEEL | HAPPY LADY

Other related companies as LE DECORATEUR MICHEL SA: BOND MOYSON | Watco S.A. | NESTOR MATTHIJS | J.C. KUMIKATA LONDERZEEL | HAPPY LADY

LE DECORATEUR MICHEL SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE DECORATEUR MICHEL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09827514648. Het bedrijf LE DECORATEUR MICHEL SA bevindt zich op het adres: Ch De Ramioul 63 4400 Flemalle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Rugs and carpeting.
De hoofdactiviteit van LE DECORATEUR MICHEL SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE DECORATEUR MICHEL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE DECORATEUR MICHEL SA, openstaande posities, locatie van LE DECORATEUR MICHEL SA op de kaart.

LE DECORATEUR MICHEL SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE DECORATEUR MICHEL SA, company assigned to the tax number BE09827514648. The company LE DECORATEUR MICHEL SA is located at the address: Ch De Ramioul 63 4400 Flemalle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Rugs and carpeting.
The main activity of LE DECORATEUR MICHEL SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE DECORATEUR MICHEL SA is not available. You also can look at reviews of LE DECORATEUR MICHEL SA, open positions, location of LE DECORATEUR MICHEL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE DECORATEUR MICHEL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE DECORATEUR MICHEL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE DECORATEUR MICHEL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE DECORATEUR MICHEL SA, employees, financial statistics.