DOMO OUDENAARDEN NV

Contactgegevens DOMO OUDENAARDEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMO OUDENAARDEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMO OUDENAARDEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark West 43 9100 Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 32.37 80 08 11 32.37 80 08 11

Fax (fax): 32.37 80 08 01 32.37 80 08 01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMO OUDENAARDEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMO OUDENAARDEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMO OUDENAARDEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMO OUDENAARDEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMO OUDENAARDEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMO OUDENAARDEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMO OUDENAARDEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMO OUDENAARDEN NV
Products information DOMO OUDENAARDEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01193634033
Ondernemingsnummer: 8288330078
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Rugs and carpeting

Product categorie (product category): Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMO OUDENAARDEN NV
(Get full report from official database of BE for DOMO OUDENAARDEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMO OUDENAARDEN NV
Addition kinds of activities for DOMO OUDENAARDEN NV

358900. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
866100. Religieuze organisaties | Religious organizations
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
14590303. Pegmatiet (veldspaat) mijnbouw | Pegmatite (feldspar) mining
38279910. Spiegels, optisch | Mirrors, optical
51490703. krakers | Crackers
59999933. Glasvezelmaterialen, behalve isolatie | Fiberglass materials, except insulation
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service

Werken bij DOMO OUDENAARDEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMO OUDENAARDEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMO OUDENAARDEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMO OUDENAARDEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van DOMO OUDENAARDEN NV in sociale netwerken
Look for responds of DOMO OUDENAARDEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMO OUDENAARDEN NV. Laat een reactie achter voor DOMO OUDENAARDEN NV. DOMO OUDENAARDEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMO OUDENAARDEN NV. Leave a respond for DOMO OUDENAARDEN NV. DOMO OUDENAARDEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMO OUDENAARDEN NV op de google maps. Adres en contacten DOMO OUDENAARDEN NV
Location of DOMO OUDENAARDEN NV on the google maps. Address and contacts of DOMO OUDENAARDEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMO OUDENAARDEN NV DOMO OUDENAARDEN NV: FORTIS | BUREAU CROB'ART | BANCONTACT-MISTER CASH | FRANS NOLLET | DOCKX

Other related companies as DOMO OUDENAARDEN NV: FORTIS | BUREAU CROB'ART | BANCONTACT-MISTER CASH | FRANS NOLLET | DOCKX

DOMO OUDENAARDEN NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMO OUDENAARDEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01193634033. Het bedrijf DOMO OUDENAARDEN NV bevindt zich op het adres: Industriepark West 43 9100 Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Rugs and carpeting.
De hoofdactiviteit van DOMO OUDENAARDEN NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMO OUDENAARDEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMO OUDENAARDEN NV, openstaande posities, locatie van DOMO OUDENAARDEN NV op de kaart.

DOMO OUDENAARDEN NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMO OUDENAARDEN NV, company assigned to the tax number BE01193634033. The company DOMO OUDENAARDEN NV is located at the address: Industriepark West 43 9100 Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Rugs and carpeting.
The main activity of DOMO OUDENAARDEN NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMO OUDENAARDEN NV is not available. You also can look at reviews of DOMO OUDENAARDEN NV, open positions, location of DOMO OUDENAARDEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMO OUDENAARDEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMO OUDENAARDEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMO OUDENAARDEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMO OUDENAARDEN NV, employees, financial statistics.