DELESTRAIT D. & FILS

Contactgegevens DELESTRAIT D. & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELESTRAIT D. & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELESTRAIT D. & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SARTIA 171; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71729233 (+32-71729233) 71729233 (+32-71729233)

Fax (fax): +32 (83) 691-39-63 +32 (83) 691-39-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELESTRAIT D. & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELESTRAIT D. & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELESTRAIT D. & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELESTRAIT D. & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELESTRAIT D. & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELESTRAIT D. & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELESTRAIT D. & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELESTRAIT D. & FILS
Products information DELESTRAIT D. & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE05407440185
Ondernemingsnummer: 1460876464
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins, Menuiserie, Escaliers, Charpentes, Installation de V茅randas, Portes & Fen锚tres en Bois, Portes & Fen锚tres en PVC.. Produits: Parquet.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Rev锚tements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELESTRAIT D. & FILS
(Get full report from official database of BE for DELESTRAIT D. & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELESTRAIT D. & FILS
Addition kinds of activities for DELESTRAIT D. & FILS

399900. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
16229901. Brugconstructie | Bridge construction
17519901. Aanhangsel aannemer | Framing contractor
34440503. Plaatsen, plaatwerk | Casings, sheet metal
72999905. Handyman service | Handyman service
73891002. Correcte tijds service | Correct time service

Werken bij DELESTRAIT D. & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELESTRAIT D. & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELESTRAIT D. & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELESTRAIT D. & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van DELESTRAIT D. & FILS in sociale netwerken
Look for responds of DELESTRAIT D. & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELESTRAIT D. & FILS. Laat een reactie achter voor DELESTRAIT D. & FILS. DELESTRAIT D. & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELESTRAIT D. & FILS. Leave a respond for DELESTRAIT D. & FILS. DELESTRAIT D. & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELESTRAIT D. & FILS op de google maps. Adres en contacten DELESTRAIT D. & FILS
Location of DELESTRAIT D. & FILS on the google maps. Address and contacts of DELESTRAIT D. & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come DELESTRAIT D. & FILS DELESTRAIT D. & FILS: DE VERFSCHUUR | BLUE-TRANS | M.C.M. RACING | JOSEPH KIPS | RENAUD HAUQUIER

Other related companies as DELESTRAIT D. & FILS: DE VERFSCHUUR | BLUE-TRANS | M.C.M. RACING | JOSEPH KIPS | RENAUD HAUQUIER

DELESTRAIT D. & FILS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELESTRAIT D. & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05407440185. Het bedrijf DELESTRAIT D. & FILS bevindt zich op het adres: RUE DU SARTIA 171; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Rev锚tements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins, Menuiserie, Escaliers, Charpentes, Installation de V茅randas, Portes & Fen锚tres en Bois, Portes & Fen锚tres en PVC.. Produits: Parquet.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van DELESTRAIT D. & FILS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELESTRAIT D. & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELESTRAIT D. & FILS, openstaande posities, locatie van DELESTRAIT D. & FILS op de kaart.

DELESTRAIT D. & FILS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELESTRAIT D. & FILS, company assigned to the tax number BE05407440185. The company DELESTRAIT D. & FILS is located at the address: RUE DU SARTIA 171; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Rev锚tements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins, Menuiserie, Escaliers, Charpentes, Installation de V茅randas, Portes & Fen锚tres en Bois, Portes & Fen锚tres en PVC.. Produits: Parquet.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of DELESTRAIT D. & FILS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DELESTRAIT D. & FILS is not available. You also can look at reviews of DELESTRAIT D. & FILS, open positions, location of DELESTRAIT D. & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELESTRAIT D. & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELESTRAIT D. & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELESTRAIT D. & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELESTRAIT D. & FILS, employees, financial statistics.