VAN DEN BREMT

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • VAN DEN BREMT
Private companiesBusiness Services • VAN DEN BREMT

Contactgegevens VAN DEN BREMT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BREMT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BREMT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE AMBACHTSTRAAT 44; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93629991 (+32-93629991) 93629991 (+32-93629991)

Fax (fax): +32 (60) 589-68-93 +32 (60) 589-68-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BREMT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BREMT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BREMT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BREMT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BREMT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BREMT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BREMT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BREMT
Products information VAN DEN BREMT

BTW identificatienummer (tax): BE01941802978
Ondernemingsnummer: 3697143554
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Produits: Meubles de Bureau.. Services: Installateurs de Bureaux.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. Installation de menuiserie en bois and plastique. Fournitures de bureau. D茅corateurs d'int茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BREMT
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BREMT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BREMT
Addition kinds of activities for VAN DEN BREMT

861100. Bedrijfsverenigingen | Business associations
24359903. Multiplex, hardhout of hardhout geconfronteerd | Plywood, hardwood or hardwood faced
24490207. Vaten, hout: gecoördineerd | Vats, wood: coopered
27529903. Letters, cirkelvormig of vorm: gelithografeerd | Letters, circular or form: lithographed
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
33150101. Chain link fencing | Chain link fencing
79990703. Opnamebereik | Shooting range operation

Werken bij VAN DEN BREMT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BREMT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BREMT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BREMT. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar een wever.

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Polyvalent medewerker verse vis (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vis naar jouw ideale functie ! Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket waarbij je instaat voor het beheer van grondstoffen, je allerlei bewerkingen uitvoert op de verschillende vissoorten en tegelijkertijd leert werken met hoogtechnologische machines.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BREMT in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BREMT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BREMT. Laat een reactie achter voor VAN DEN BREMT. VAN DEN BREMT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BREMT. Leave a respond for VAN DEN BREMT. VAN DEN BREMT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BREMT op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BREMT
Location of VAN DEN BREMT on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BREMT

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BREMT VAN DEN BREMT: Slembrouck | WILLEMS J. ?LECTRICIT? GENERALE | A.E. & T. | CEFA | BROEDERS VAN LIEFDE

Other related companies as VAN DEN BREMT: Slembrouck | WILLEMS J. ?LECTRICIT? GENERALE | A.E. & T. | CEFA | BROEDERS VAN LIEFDE

VAN DEN BREMT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BREMT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01941802978. Het bedrijf VAN DEN BREMT bevindt zich op het adres: LANGE AMBACHTSTRAAT 44; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 268,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. Installation de menuiserie en bois and plastique. Fournitures de bureau. D茅corateurs d'int茅rieur. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Produits: Meubles de Bureau.. Services: Installateurs de Bureaux.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van VAN DEN BREMT is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BREMT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BREMT, openstaande posities, locatie van VAN DEN BREMT op de kaart.

VAN DEN BREMT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BREMT, company assigned to the tax number BE01941802978. The company VAN DEN BREMT is located at the address: LANGE AMBACHTSTRAAT 44; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 268,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. Installation de menuiserie en bois and plastique. Fournitures de bureau. D茅corateurs d'int茅rieur. List of products are Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Produits: Meubles de Bureau.. Services: Installateurs de Bureaux.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of VAN DEN BREMT is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BREMT is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BREMT, open positions, location of VAN DEN BREMT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BREMT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BREMT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BREMT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BREMT, employees, financial statistics.