SANI-KITCHEN-PRESTIGE

Contactgegevens SANI-KITCHEN-PRESTIGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANI-KITCHEN-PRESTIGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANI-KITCHEN-PRESTIGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE D'AUDERGHEM 243; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26495531 (+32-26495531) 26495531 (+32-26495531)

Fax (fax): +32 (16) 443-25-10 +32 (16) 443-25-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANI-KITCHEN-PRESTIGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANI-KITCHEN-PRESTIGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANI-KITCHEN-PRESTIGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANI-KITCHEN-PRESTIGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANI-KITCHEN-PRESTIGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANI-KITCHEN-PRESTIGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANI-KITCHEN-PRESTIGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANI-KITCHEN-PRESTIGE
Products information SANI-KITCHEN-PRESTIGE

BTW identificatienummer (tax): BE07586303710
Ondernemingsnummer: 9955780029
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANI-KITCHEN-PRESTIGE
(Get full report from official database of BE for SANI-KITCHEN-PRESTIGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANI-KITCHEN-PRESTIGE
Addition kinds of activities for SANI-KITCHEN-PRESTIGE

229899. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
29920100. Smeeroliën | Lubricating oils
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental
49530100. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij SANI-KITCHEN-PRESTIGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANI-KITCHEN-PRESTIGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANI-KITCHEN-PRESTIGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANI-KITCHEN-PRESTIGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van SANI-KITCHEN-PRESTIGE in sociale netwerken
Look for responds of SANI-KITCHEN-PRESTIGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANI-KITCHEN-PRESTIGE. Laat een reactie achter voor SANI-KITCHEN-PRESTIGE. SANI-KITCHEN-PRESTIGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANI-KITCHEN-PRESTIGE. Leave a respond for SANI-KITCHEN-PRESTIGE. SANI-KITCHEN-PRESTIGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANI-KITCHEN-PRESTIGE op de google maps. Adres en contacten SANI-KITCHEN-PRESTIGE
Location of SANI-KITCHEN-PRESTIGE on the google maps. Address and contacts of SANI-KITCHEN-PRESTIGE

Andere gerelateerde bedrijven als come SANI-KITCHEN-PRESTIGE SANI-KITCHEN-PRESTIGE: RODOLF MINNAERT | HUIS GITTE | ESPACE COIFF. FRANCO J.P. | FA. NIEUW DAK | Draaiboom (Den)

Other related companies as SANI-KITCHEN-PRESTIGE: RODOLF MINNAERT | HUIS GITTE | ESPACE COIFF. FRANCO J.P. | FA. NIEUW DAK | Draaiboom (Den)

SANI-KITCHEN-PRESTIGE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANI-KITCHEN-PRESTIGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07586303710. Het bedrijf SANI-KITCHEN-PRESTIGE bevindt zich op het adres: AVENUE D'AUDERGHEM 243; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 354,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van SANI-KITCHEN-PRESTIGE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANI-KITCHEN-PRESTIGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANI-KITCHEN-PRESTIGE, openstaande posities, locatie van SANI-KITCHEN-PRESTIGE op de kaart.

SANI-KITCHEN-PRESTIGE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANI-KITCHEN-PRESTIGE, company assigned to the tax number BE07586303710. The company SANI-KITCHEN-PRESTIGE is located at the address: AVENUE D'AUDERGHEM 243; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 354,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. List of products are Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of SANI-KITCHEN-PRESTIGE is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SANI-KITCHEN-PRESTIGE is not available. You also can look at reviews of SANI-KITCHEN-PRESTIGE, open positions, location of SANI-KITCHEN-PRESTIGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANI-KITCHEN-PRESTIGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANI-KITCHEN-PRESTIGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANI-KITCHEN-PRESTIGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANI-KITCHEN-PRESTIGE, employees, financial statistics.