CUISINE SCHMIDT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • CUISINE SCHMIDT
Private companiesReal Estate • CUISINE SCHMIDT

Contactgegevens CUISINE SCHMIDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUISINE SCHMIDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUISINE SCHMIDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE D?ITTERBEEK 364; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25241212 (+32-25241212) 25241212 (+32-25241212)

Fax (fax): +32 (53) 133-71-82 +32 (53) 133-71-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUISINE SCHMIDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUISINE SCHMIDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUISINE SCHMIDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUISINE SCHMIDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUISINE SCHMIDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUISINE SCHMIDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUISINE SCHMIDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUISINE SCHMIDT
Products information CUISINE SCHMIDT

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUISINE SCHMIDT
(Get full report from official database of BE for CUISINE SCHMIDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUISINE SCHMIDT
Addition kinds of activities for CUISINE SCHMIDT

569902. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
794800. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
14229900. Gebroken en gebroken kalksteen, anders | Crushed and broken limestone, nec
15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
22960100. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
31720207. Toilet kits en koffers | Toilet kits and cases
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
39490501. Ammunitiebanden, sporttype | Ammunition belts, sporting type
51690504. Wassen, behalve aardolie | Waxes, except petroleum

Werken bij CUISINE SCHMIDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUISINE SCHMIDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUISINE SCHMIDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUISINE SCHMIDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van CUISINE SCHMIDT in sociale netwerken
Look for responds of CUISINE SCHMIDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUISINE SCHMIDT. Laat een reactie achter voor CUISINE SCHMIDT. CUISINE SCHMIDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUISINE SCHMIDT. Leave a respond for CUISINE SCHMIDT. CUISINE SCHMIDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUISINE SCHMIDT op de google maps. Adres en contacten CUISINE SCHMIDT
Location of CUISINE SCHMIDT on the google maps. Address and contacts of CUISINE SCHMIDT

Andere gerelateerde bedrijven als come CUISINE SCHMIDT CUISINE SCHMIDT: HUIS DE VLAMINCK | Reine M | COIFFURE CHRISTEL | EURO TAXI SERVICE | Onder Den Toren

Other related companies as CUISINE SCHMIDT: HUIS DE VLAMINCK | Reine M | COIFFURE CHRISTEL | EURO TAXI SERVICE | Onder Den Toren

CUISINE SCHMIDT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUISINE SCHMIDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf CUISINE SCHMIDT bevindt zich op het adres: AVENUE D?ITTERBEEK 364; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van CUISINE SCHMIDT is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUISINE SCHMIDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUISINE SCHMIDT, openstaande posities, locatie van CUISINE SCHMIDT op de kaart.

CUISINE SCHMIDT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUISINE SCHMIDT, company assigned to the tax number BE02859710693. The company CUISINE SCHMIDT is located at the address: AVENUE D?ITTERBEEK 364; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. List of products are Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of CUISINE SCHMIDT is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CUISINE SCHMIDT is not available. You also can look at reviews of CUISINE SCHMIDT, open positions, location of CUISINE SCHMIDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUISINE SCHMIDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUISINE SCHMIDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUISINE SCHMIDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUISINE SCHMIDT, employees, financial statistics.