BRUYNZEEL CUISINES

Contactgegevens BRUYNZEEL CUISINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUYNZEEL CUISINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUYNZEEL CUISINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 7; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65656428 (+32-65656428) 65656428 (+32-65656428)

Fax (fax): +32 (83) 428-73-44 +32 (83) 428-73-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUYNZEEL CUISINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUYNZEEL CUISINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUYNZEEL CUISINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUYNZEEL CUISINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUYNZEEL CUISINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUYNZEEL CUISINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUYNZEEL CUISINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUYNZEEL CUISINES
Products information BRUYNZEEL CUISINES

BTW identificatienummer (tax): BE03471649169
Ondernemingsnummer: 6758483886
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Meubles Fab. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUYNZEEL CUISINES
(Get full report from official database of BE for BRUYNZEEL CUISINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUYNZEEL CUISINES
Addition kinds of activities for BRUYNZEEL CUISINES

7384. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
17319902. Computer installatie | Computer installation
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
39969902. Tegel, vloer: ondersteund plastic | Tile, floor: supported plastic
48320202. Nieuws | News

Werken bij BRUYNZEEL CUISINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUYNZEEL CUISINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUYNZEEL CUISINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUYNZEEL CUISINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van BRUYNZEEL CUISINES in sociale netwerken
Look for responds of BRUYNZEEL CUISINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUYNZEEL CUISINES. Laat een reactie achter voor BRUYNZEEL CUISINES. BRUYNZEEL CUISINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUYNZEEL CUISINES. Leave a respond for BRUYNZEEL CUISINES. BRUYNZEEL CUISINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUYNZEEL CUISINES op de google maps. Adres en contacten BRUYNZEEL CUISINES
Location of BRUYNZEEL CUISINES on the google maps. Address and contacts of BRUYNZEEL CUISINES

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUYNZEEL CUISINES BRUYNZEEL CUISINES: GROEP ARGENTA | TROCAL | PROMACO | VAN MALLEGHEM PAUL | Punie Gebr

Other related companies as BRUYNZEEL CUISINES: GROEP ARGENTA | TROCAL | PROMACO | VAN MALLEGHEM PAUL | Punie Gebr

BRUYNZEEL CUISINES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUYNZEEL CUISINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03471649169. Het bedrijf BRUYNZEEL CUISINES bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 7; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Meubles Fab. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement..
De hoofdactiviteit van BRUYNZEEL CUISINES is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUYNZEEL CUISINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUYNZEEL CUISINES, openstaande posities, locatie van BRUYNZEEL CUISINES op de kaart.

BRUYNZEEL CUISINES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUYNZEEL CUISINES, company assigned to the tax number BE03471649169. The company BRUYNZEEL CUISINES is located at the address: RUE GRANDE 7; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Meubles Fab. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Meubles: Meubles Encastr茅s, Meubles de Rangement..
The main activity of BRUYNZEEL CUISINES is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUYNZEEL CUISINES is not available. You also can look at reviews of BRUYNZEEL CUISINES, open positions, location of BRUYNZEEL CUISINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUYNZEEL CUISINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUYNZEEL CUISINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUYNZEEL CUISINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUYNZEEL CUISINES, employees, financial statistics.