MEUBELEN MAES-BOONS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • MEUBELEN MAES-BOONS
Private companiesTobacco Products • MEUBELEN MAES-BOONS

Contactgegevens MEUBELEN MAES-BOONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN MAES-BOONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN MAES-BOONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAZELSTRAAT 61; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37741060 (+32-37741060) 37741060 (+32-37741060)

Fax (fax): +32 (12) 276-34-35 +32 (12) 276-34-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN MAES-BOONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN MAES-BOONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN MAES-BOONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN MAES-BOONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN MAES-BOONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN MAES-BOONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN MAES-BOONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN MAES-BOONS
Products information MEUBELEN MAES-BOONS

BTW identificatienummer (tax): BE07096862792
Ondernemingsnummer: 8756622314
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins, Meubles Encastr茅s.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et 茅quipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN MAES-BOONS
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN MAES-BOONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN MAES-BOONS
Addition kinds of activities for MEUBELEN MAES-BOONS

26560200. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
34529906. Schroef ogen en haken | Screw eyes and hooks
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
79220402. Radio producenten | Radio producers
86419903. Milieubeschermingsorganisatie | Environmental protection organization

Werken bij MEUBELEN MAES-BOONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN MAES-BOONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN MAES-BOONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN MAES-BOONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN MAES-BOONS in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN MAES-BOONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN MAES-BOONS. Laat een reactie achter voor MEUBELEN MAES-BOONS. MEUBELEN MAES-BOONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN MAES-BOONS. Leave a respond for MEUBELEN MAES-BOONS. MEUBELEN MAES-BOONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN MAES-BOONS op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN MAES-BOONS
Location of MEUBELEN MAES-BOONS on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN MAES-BOONS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN MAES-BOONS MEUBELEN MAES-BOONS: LUFA | Mannaert D | 'T ZWARTMANNEKE | Supra Superette | Dramaix sprl

Other related companies as MEUBELEN MAES-BOONS: LUFA | Mannaert D | 'T ZWARTMANNEKE | Supra Superette | Dramaix sprl

MEUBELEN MAES-BOONS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN MAES-BOONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07096862792. Het bedrijf MEUBELEN MAES-BOONS bevindt zich op het adres: BAZELSTRAAT 61; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et 茅quipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins, Meubles Encastr茅s.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux..
De hoofdactiviteit van MEUBELEN MAES-BOONS is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN MAES-BOONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN MAES-BOONS, openstaande posities, locatie van MEUBELEN MAES-BOONS op de kaart.

MEUBELEN MAES-BOONS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN MAES-BOONS, company assigned to the tax number BE07096862792. The company MEUBELEN MAES-BOONS is located at the address: BAZELSTRAAT 61; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et 茅quipements du foyer. List of products are Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins, Meubles Encastr茅s.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux..
The main activity of MEUBELEN MAES-BOONS is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN MAES-BOONS is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN MAES-BOONS, open positions, location of MEUBELEN MAES-BOONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN MAES-BOONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN MAES-BOONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN MAES-BOONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN MAES-BOONS, employees, financial statistics.