ANDRIES MEUBELEN BVBA

Contactgegevens ANDRIES MEUBELEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRIES MEUBELEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRIES MEUBELEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOVENJOELSSTRAAT 71; 3360; BIERBEEK, België

Telefoon (phone): 16460455 (+32-16460455) 16460455 (+32-16460455)

Fax (fax): +32 (4) 668-25-21 +32 (4) 668-25-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRIES MEUBELEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRIES MEUBELEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRIES MEUBELEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRIES MEUBELEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRIES MEUBELEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRIES MEUBELEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRIES MEUBELEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRIES MEUBELEN BVBA
Products information ANDRIES MEUBELEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08802490234
Ondernemingsnummer: 2571868896
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles de Cuisine, Plans de Travail, Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es. Services: Livraison 脿 Domicile, Service de Cr茅ation, Service d?Installation.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRIES MEUBELEN BVBA
(Get full report from official database of BE for ANDRIES MEUBELEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRIES MEUBELEN BVBA
Addition kinds of activities for ANDRIES MEUBELEN BVBA

306906. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
384203. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
20910103. Brood, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
26760101. Reinigingsweefsels: gemaakt van gekochte papier | Cleansing tissues: made from purchased paper
50780303. Koelkasten, commercieel (inloop en inloop) | Refrigerators, commercial (reach-in and walk-in)

Werken bij ANDRIES MEUBELEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRIES MEUBELEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRIES MEUBELEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRIES MEUBELEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van ANDRIES MEUBELEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ANDRIES MEUBELEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRIES MEUBELEN BVBA. Laat een reactie achter voor ANDRIES MEUBELEN BVBA. ANDRIES MEUBELEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRIES MEUBELEN BVBA. Leave a respond for ANDRIES MEUBELEN BVBA. ANDRIES MEUBELEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRIES MEUBELEN BVBA op de google maps. Adres en contacten ANDRIES MEUBELEN BVBA
Location of ANDRIES MEUBELEN BVBA on the google maps. Address and contacts of ANDRIES MEUBELEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRIES MEUBELEN BVBA ANDRIES MEUBELEN BVBA: FLNRD NV | NEW MEN (MR TESTA) | Denis Johan | A.M. PARMENTIER | Gillet B

Other related companies as ANDRIES MEUBELEN BVBA: FLNRD NV | NEW MEN (MR TESTA) | Denis Johan | A.M. PARMENTIER | Gillet B

ANDRIES MEUBELEN BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRIES MEUBELEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08802490234. Het bedrijf ANDRIES MEUBELEN BVBA bevindt zich op het adres: LOVENJOELSSTRAAT 71; 3360; BIERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles de Cuisine, Plans de Travail, Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es. Services: Livraison 脿 Domicile, Service de Cr茅ation, Service d?Installation..
De hoofdactiviteit van ANDRIES MEUBELEN BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRIES MEUBELEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRIES MEUBELEN BVBA, openstaande posities, locatie van ANDRIES MEUBELEN BVBA op de kaart.

ANDRIES MEUBELEN BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRIES MEUBELEN BVBA, company assigned to the tax number BE08802490234. The company ANDRIES MEUBELEN BVBA is located at the address: LOVENJOELSSTRAAT 71; 3360; BIERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles de Cuisine, Plans de Travail, Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es. Services: Livraison 脿 Domicile, Service de Cr茅ation, Service d?Installation..
The main activity of ANDRIES MEUBELEN BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRIES MEUBELEN BVBA is not available. You also can look at reviews of ANDRIES MEUBELEN BVBA, open positions, location of ANDRIES MEUBELEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRIES MEUBELEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRIES MEUBELEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRIES MEUBELEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRIES MEUBELEN BVBA, employees, financial statistics.