LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA

Contactgegevens LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU FRISE 35; 4671; BLEGNY, België

Telefoon (phone): 43623537 (+32-43623537) 43623537 (+32-43623537)

Fax (fax): +32 (15) 233-57-14 +32 (15) 233-57-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA
Products information LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA

BTW identificatienummer (tax): BE05215454101
Ondernemingsnummer: 6187469482
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es, Meubles de Cuisine, Plans de Travail. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile..

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Cuisines and Equipements de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA
(Get full report from official database of BE for LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA
Addition kinds of activities for LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA

504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
07210200. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
17919907. Precast betonconstructie of panelen, plaatsing van | Precast concrete structural framing or panels, placing of
20999909. Honing, gespannen en gebotteld | Honey, strained and bottled
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
27590402. Kranten: drukwerk, nsk | Newspapers: printing, nsk
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood
62890301. Wisselkantoren, commodity | Exchange clearinghouses, commodity
73349902. Mimeographing | Mimeographing

Werken bij LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA in sociale netwerken
Look for responds of LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA. Laat een reactie achter voor LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA. LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA. Leave a respond for LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA. LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA op de google maps. Adres en contacten LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA
Location of LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA on the google maps. Address and contacts of LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA: Onan Geert gcv CV | L'ONGLERIE SPةCIALISة | MAISON DU FROMAGE | THIERRY COTON | PIZZA SERVICE

Other related companies as LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA: Onan Geert gcv CV | L'ONGLERIE SPةCIALISة | MAISON DU FROMAGE | THIERRY COTON | PIZZA SERVICE

LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05215454101. Het bedrijf LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA bevindt zich op het adres: CHEMIN DU FRISE 35; 4671; BLEGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Cuisines and Equipements de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es, Meubles de Cuisine, Plans de Travail. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile...
De hoofdactiviteit van LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA, openstaande posities, locatie van LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA op de kaart.

LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA, company assigned to the tax number BE05215454101. The company LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA is located at the address: CHEMIN DU FRISE 35; 4671; BLEGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Cuisines and Equipements de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es, Meubles de Cuisine, Plans de Travail. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile...
The main activity of LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA is not available. You also can look at reviews of LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA, open positions, location of LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CUISINE SPRL CRATE-MICHA, employees, financial statistics.