ILWA - VERSTAPPEN FRANS

Contactgegevens ILWA - VERSTAPPEN FRANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILWA - VERSTAPPEN FRANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILWA - VERSTAPPEN FRANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): THOMAS WATSONLAAN 5; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 78169289 (+32-78169289) 78169289 (+32-78169289)

Fax (fax): +32 (83) 374-50-55 +32 (83) 374-50-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILWA - VERSTAPPEN FRANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILWA - VERSTAPPEN FRANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILWA - VERSTAPPEN FRANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILWA - VERSTAPPEN FRANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILWA - VERSTAPPEN FRANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILWA - VERSTAPPEN FRANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILWA - VERSTAPPEN FRANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILWA - VERSTAPPEN FRANS
Products information ILWA - VERSTAPPEN FRANS

BTW identificatienummer (tax): BE07737640380
Ondernemingsnummer: 3654846191
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILWA - VERSTAPPEN FRANS
(Get full report from official database of BE for ILWA - VERSTAPPEN FRANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILWA - VERSTAPPEN FRANS
Addition kinds of activities for ILWA - VERSTAPPEN FRANS

361399. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
30890207. Bekers, kunststoffen, behalve schuim | Cups, plastics, except foam
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
51360101. Caps, mannen en jongens ' | Caps, men's and boys'
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments

Werken bij ILWA - VERSTAPPEN FRANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILWA - VERSTAPPEN FRANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILWA - VERSTAPPEN FRANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILWA - VERSTAPPEN FRANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

Zoek naar antwoorden van ILWA - VERSTAPPEN FRANS in sociale netwerken
Look for responds of ILWA - VERSTAPPEN FRANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILWA - VERSTAPPEN FRANS. Laat een reactie achter voor ILWA - VERSTAPPEN FRANS. ILWA - VERSTAPPEN FRANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILWA - VERSTAPPEN FRANS. Leave a respond for ILWA - VERSTAPPEN FRANS. ILWA - VERSTAPPEN FRANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILWA - VERSTAPPEN FRANS op de google maps. Adres en contacten ILWA - VERSTAPPEN FRANS
Location of ILWA - VERSTAPPEN FRANS on the google maps. Address and contacts of ILWA - VERSTAPPEN FRANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ILWA - VERSTAPPEN FRANS ILWA - VERSTAPPEN FRANS: Giovanni-BTB BVBA | CD MONTAGE | DECOTEX-D COUTURE | HUIS CHRIVAN | Roland Marie-Rose

Other related companies as ILWA - VERSTAPPEN FRANS: Giovanni-BTB BVBA | CD MONTAGE | DECOTEX-D COUTURE | HUIS CHRIVAN | Roland Marie-Rose

ILWA - VERSTAPPEN FRANS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILWA - VERSTAPPEN FRANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07737640380. Het bedrijf ILWA - VERSTAPPEN FRANS bevindt zich op het adres: THOMAS WATSONLAAN 5; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 338,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van ILWA - VERSTAPPEN FRANS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILWA - VERSTAPPEN FRANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILWA - VERSTAPPEN FRANS, openstaande posities, locatie van ILWA - VERSTAPPEN FRANS op de kaart.

ILWA - VERSTAPPEN FRANS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILWA - VERSTAPPEN FRANS, company assigned to the tax number BE07737640380. The company ILWA - VERSTAPPEN FRANS is located at the address: THOMAS WATSONLAAN 5; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 338,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of ILWA - VERSTAPPEN FRANS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ILWA - VERSTAPPEN FRANS is not available. You also can look at reviews of ILWA - VERSTAPPEN FRANS, open positions, location of ILWA - VERSTAPPEN FRANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILWA - VERSTAPPEN FRANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILWA - VERSTAPPEN FRANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILWA - VERSTAPPEN FRANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILWA - VERSTAPPEN FRANS, employees, financial statistics.