DECOTEX-D COUTURE

Contactgegevens DECOTEX-D COUTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECOTEX-D COUTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECOTEX-D COUTURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksestraat 2; 8020; Oostkamp, België

Telefoon (phone): 050 82 21 54 (+32-050 82 21 54) 050 82 21 54 (+32-050 82 21 54)

Fax (fax): +32 (82) 497-10-44 +32 (82) 497-10-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECOTEX-D COUTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECOTEX-D COUTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECOTEX-D COUTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECOTEX-D COUTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECOTEX-D COUTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECOTEX-D COUTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECOTEX-D COUTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECOTEX-D COUTURE
Products information DECOTEX-D COUTURE

BTW identificatienummer (tax): BE02891571044
Ondernemingsnummer: 6670593261
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Formal wear, bridal & communion outfits - Mfg. & sales

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECOTEX-D COUTURE
(Get full report from official database of BE for DECOTEX-D COUTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECOTEX-D COUTURE
Addition kinds of activities for DECOTEX-D COUTURE

3291. Schuurproducten | Abrasive products
581205. Familie restaurants | Family restaurants
839999. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
23929900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
35450324. Rotatie tafels | Rotary tables
50310300. Deuren en ramen | Doors and windows
59320000. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
83619904. Rehabilitatiecentrum, residentieel: incidentele gezondheidszorg | Rehabilitation center, residential: health care incidental
94310402. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, staatsregering | Administration of public health programs, state government

Werken bij DECOTEX-D COUTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECOTEX-D COUTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECOTEX-D COUTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECOTEX-D COUTURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Sorteerder tijdschriften (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het machinaal en manueel sorteren van magazines zoekt onze klant in Lokeren extra studenten. Je werkt ofwel in nachtshifts of in een 2-ploegenstelsel. De shifts zijn op oproepbasis, ideaal voor een mooie bijverdienste!

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van DECOTEX-D COUTURE in sociale netwerken
Look for responds of DECOTEX-D COUTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECOTEX-D COUTURE. Laat een reactie achter voor DECOTEX-D COUTURE. DECOTEX-D COUTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECOTEX-D COUTURE. Leave a respond for DECOTEX-D COUTURE. DECOTEX-D COUTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECOTEX-D COUTURE op de google maps. Adres en contacten DECOTEX-D COUTURE
Location of DECOTEX-D COUTURE on the google maps. Address and contacts of DECOTEX-D COUTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come DECOTEX-D COUTURE DECOTEX-D COUTURE: JCL & Co SPRL | BIND | Maes R | CARROSSERIE VANDEBROEK | L.B.G

Other related companies as DECOTEX-D COUTURE: JCL & Co SPRL | BIND | Maes R | CARROSSERIE VANDEBROEK | L.B.G

DECOTEX-D COUTURE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECOTEX-D COUTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02891571044. Het bedrijf DECOTEX-D COUTURE bevindt zich op het adres: Kortrijksestraat 2; 8020; Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 891,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Formal wear, bridal & communion outfits - Mfg. & sales.
De hoofdactiviteit van DECOTEX-D COUTURE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECOTEX-D COUTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECOTEX-D COUTURE, openstaande posities, locatie van DECOTEX-D COUTURE op de kaart.

DECOTEX-D COUTURE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECOTEX-D COUTURE, company assigned to the tax number BE02891571044. The company DECOTEX-D COUTURE is located at the address: Kortrijksestraat 2; 8020; Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 891,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Formal wear, bridal & communion outfits - Mfg. & sales.
The main activity of DECOTEX-D COUTURE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DECOTEX-D COUTURE is not available. You also can look at reviews of DECOTEX-D COUTURE, open positions, location of DECOTEX-D COUTURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECOTEX-D COUTURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECOTEX-D COUTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECOTEX-D COUTURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECOTEX-D COUTURE, employees, financial statistics.