NORBERT BROEKAERT

Contactgegevens NORBERT BROEKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NORBERT BROEKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

NORBERT BROEKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERBINDINGSTRAAT 19; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92280170 (+32-92280170) 92280170 (+32-92280170)

Fax (fax): +32 (61) 953-83-21 +32 (61) 953-83-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NORBERT BROEKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NORBERT BROEKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NORBERT BROEKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NORBERT BROEKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NORBERT BROEKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NORBERT BROEKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NORBERT BROEKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NORBERT BROEKAERT
Products information NORBERT BROEKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE02578735351
Ondernemingsnummer: 9878875732
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits & Activit茅s: Menuiserie, Portes & Fen锚tres en Bois, Charpentes, Meubles Encastr茅s.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et 茅quipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NORBERT BROEKAERT
(Get full report from official database of BE for NORBERT BROEKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor NORBERT BROEKAERT
Addition kinds of activities for NORBERT BROEKAERT

149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
23260204. Service kleding (bakker, kapper, lab, enz.), Wasbaar: mannen | Service apparel (baker, barber, lab, etc.), washable: men's
23990203. Pet collars, leibanden, etc .: niet-leder | Pet collars, leashes, etc.: non-leather
51980101. calcimines | Calcimines
57190104. aardewerk | Crockery

Werken bij NORBERT BROEKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NORBERT BROEKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NORBERT BROEKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NORBERT BROEKAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van NORBERT BROEKAERT in sociale netwerken
Look for responds of NORBERT BROEKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor NORBERT BROEKAERT. Laat een reactie achter voor NORBERT BROEKAERT. NORBERT BROEKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NORBERT BROEKAERT. Leave a respond for NORBERT BROEKAERT. NORBERT BROEKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NORBERT BROEKAERT op de google maps. Adres en contacten NORBERT BROEKAERT
Location of NORBERT BROEKAERT on the google maps. Address and contacts of NORBERT BROEKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come NORBERT BROEKAERT NORBERT BROEKAERT: H?TEL LA COUR CARR?E | du Parc V | Henkinbrant Julie | VERMEERSCH-DELNAYE MADAME | European Support Partnership Sprl

Other related companies as NORBERT BROEKAERT: H?TEL LA COUR CARR?E | du Parc V | Henkinbrant Julie | VERMEERSCH-DELNAYE MADAME | European Support Partnership Sprl

NORBERT BROEKAERT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NORBERT BROEKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02578735351. Het bedrijf NORBERT BROEKAERT bevindt zich op het adres: VERBINDINGSTRAAT 19; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 337,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et 茅quipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Menuiserie, Portes & Fen锚tres en Bois, Charpentes, Meubles Encastr茅s.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van NORBERT BROEKAERT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NORBERT BROEKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NORBERT BROEKAERT, openstaande posities, locatie van NORBERT BROEKAERT op de kaart.

NORBERT BROEKAERT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is NORBERT BROEKAERT, company assigned to the tax number BE02578735351. The company NORBERT BROEKAERT is located at the address: VERBINDINGSTRAAT 19; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 337,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et 茅quipements du foyer. List of products are Produits & Activit茅s: Menuiserie, Portes & Fen锚tres en Bois, Charpentes, Meubles Encastr茅s.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of NORBERT BROEKAERT is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NORBERT BROEKAERT is not available. You also can look at reviews of NORBERT BROEKAERT, open positions, location of NORBERT BROEKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NORBERT BROEKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NORBERT BROEKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NORBERT BROEKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NORBERT BROEKAERT, employees, financial statistics.