TIMMERMANS INTERIEURBOUW

Contactgegevens TIMMERMANS INTERIEURBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIMMERMANS INTERIEURBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIMMERMANS INTERIEURBOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENKERBAAN 122; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 475699031 (+32-475699031) 475699031 (+32-475699031)

Fax (fax): +32 (87) 562-34-78 +32 (87) 562-34-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIMMERMANS INTERIEURBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIMMERMANS INTERIEURBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIMMERMANS INTERIEURBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIMMERMANS INTERIEURBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIMMERMANS INTERIEURBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIMMERMANS INTERIEURBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIMMERMANS INTERIEURBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIMMERMANS INTERIEURBOUW
Products information TIMMERMANS INTERIEURBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE03293395996
Ondernemingsnummer: 2043975830
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s, D茅corations de Magasins.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIMMERMANS INTERIEURBOUW
(Get full report from official database of BE for TIMMERMANS INTERIEURBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIMMERMANS INTERIEURBOUW
Addition kinds of activities for TIMMERMANS INTERIEURBOUW

208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
17990903. Shoring en onderbouwing van werk | Shoring and underpinning work
35310811. Rakes, land clearing: mechanisch | Rakes, land clearing: mechanical
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
59999913. Ijs | Ice
62119900. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec

Werken bij TIMMERMANS INTERIEURBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIMMERMANS INTERIEURBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIMMERMANS INTERIEURBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIMMERMANS INTERIEURBOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

Zoek naar antwoorden van TIMMERMANS INTERIEURBOUW in sociale netwerken
Look for responds of TIMMERMANS INTERIEURBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIMMERMANS INTERIEURBOUW. Laat een reactie achter voor TIMMERMANS INTERIEURBOUW. TIMMERMANS INTERIEURBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIMMERMANS INTERIEURBOUW. Leave a respond for TIMMERMANS INTERIEURBOUW. TIMMERMANS INTERIEURBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIMMERMANS INTERIEURBOUW op de google maps. Adres en contacten TIMMERMANS INTERIEURBOUW
Location of TIMMERMANS INTERIEURBOUW on the google maps. Address and contacts of TIMMERMANS INTERIEURBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come TIMMERMANS INTERIEURBOUW TIMMERMANS INTERIEURBOUW: Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA | Gueuning Y | GALERIE MONTAGNE | FE. JAMART J. & FILS | MICHEL JUVIGNE

Other related companies as TIMMERMANS INTERIEURBOUW: Bogaerts Th & K Landmeterskantoor BVBA | Gueuning Y | GALERIE MONTAGNE | FE. JAMART J. & FILS | MICHEL JUVIGNE

TIMMERMANS INTERIEURBOUW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIMMERMANS INTERIEURBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03293395996. Het bedrijf TIMMERMANS INTERIEURBOUW bevindt zich op het adres: GENKERBAAN 122; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s, D茅corations de Magasins.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van TIMMERMANS INTERIEURBOUW is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIMMERMANS INTERIEURBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIMMERMANS INTERIEURBOUW, openstaande posities, locatie van TIMMERMANS INTERIEURBOUW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TIMMERMANS INTERIEURBOUW is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIMMERMANS INTERIEURBOUW, company assigned to the tax number BE03293395996. The company TIMMERMANS INTERIEURBOUW is located at the address: GENKERBAAN 122; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s, D茅corations de Magasins.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of TIMMERMANS INTERIEURBOUW is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TIMMERMANS INTERIEURBOUW is not available. You also can look at reviews of TIMMERMANS INTERIEURBOUW, open positions, location of TIMMERMANS INTERIEURBOUW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIMMERMANS INTERIEURBOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIMMERMANS INTERIEURBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIMMERMANS INTERIEURBOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIMMERMANS INTERIEURBOUW, employees, financial statistics.