FLYURI MELAMED MM TRADING E T

Contactgegevens FLYURI MELAMED MM TRADING E T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLYURI MELAMED MM TRADING E T: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLYURI MELAMED MM TRADING E T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Str. Chumerna 20 Floor 1 1202 Sofia - BULGARIA, België

Telefoon (phone): 359-(2)-983-47-86 (+32-359-(2)-983-47-86) 359-(2)-983-47-86 (+32-359-(2)-983-47-86)

Fax (fax): 359-(2)-983-25-02 (+32-359-(2)-983-25-02) 359-(2)-983-25-02 (+32-359-(2)-983-25-02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLYURI MELAMED MM TRADING E T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLYURI MELAMED MM TRADING E T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLYURI MELAMED MM TRADING E T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLYURI MELAMED MM TRADING E T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLYURI MELAMED MM TRADING E T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLYURI MELAMED MM TRADING E T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLYURI MELAMED MM TRADING E T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLYURI MELAMED MM TRADING E T
Products information FLYURI MELAMED MM TRADING E T

BTW identificatienummer (tax): BE07948303222
Ondernemingsnummer: 8408355712
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLYURI MELAMED MM TRADING E T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLYURI MELAMED MM TRADING E T
(Get full report from official database of BE for FLYURI MELAMED MM TRADING E T)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLYURI MELAMED MM TRADING E T
Addition kinds of activities for FLYURI MELAMED MM TRADING E T

335605. Blik | Tin
01190103. Linzenboerderij | Lentil farm
31430000. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
50630202. Kabelleiding | Cable conduit
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order
86410502. Huiseigenarenvereniging | Homeowners' association

Werken bij FLYURI MELAMED MM TRADING E T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLYURI MELAMED MM TRADING E T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLYURI MELAMED MM TRADING E T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLYURI MELAMED MM TRADING E T. Looking for open vacancies in other companies

  • 1ste verkoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

Zoek naar antwoorden van FLYURI MELAMED MM TRADING E T in sociale netwerken
Look for responds of FLYURI MELAMED MM TRADING E T in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLYURI MELAMED MM TRADING E T. Laat een reactie achter voor FLYURI MELAMED MM TRADING E T. FLYURI MELAMED MM TRADING E T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLYURI MELAMED MM TRADING E T. Leave a respond for FLYURI MELAMED MM TRADING E T. FLYURI MELAMED MM TRADING E T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLYURI MELAMED MM TRADING E T op de google maps. Adres en contacten FLYURI MELAMED MM TRADING E T
Location of FLYURI MELAMED MM TRADING E T on the google maps. Address and contacts of FLYURI MELAMED MM TRADING E T

Andere gerelateerde bedrijven als come FLYURI MELAMED MM TRADING E T FLYURI MELAMED MM TRADING E T: DRINKS "DEN BAREEL" | MAISON GRAFFSHOE | S.C. EXC. MARIAKERKE | OPTIEK DE BIE | Enfops

Other related companies as FLYURI MELAMED MM TRADING E T: DRINKS "DEN BAREEL" | MAISON GRAFFSHOE | S.C. EXC. MARIAKERKE | OPTIEK DE BIE | Enfops

FLYURI MELAMED MM TRADING E T is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLYURI MELAMED MM TRADING E T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07948303222. Het bedrijf FLYURI MELAMED MM TRADING E T bevindt zich op het adres: Str. Chumerna 20 Floor 1 1202 Sofia - BULGARIA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLYURI MELAMED MM TRADING E T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLYURI MELAMED MM TRADING E T is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLYURI MELAMED MM TRADING E T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLYURI MELAMED MM TRADING E T, openstaande posities, locatie van FLYURI MELAMED MM TRADING E T op de kaart.

FLYURI MELAMED MM TRADING E T is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLYURI MELAMED MM TRADING E T, company assigned to the tax number BE07948303222. The company FLYURI MELAMED MM TRADING E T is located at the address: Str. Chumerna 20 Floor 1 1202 Sofia - BULGARIA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLYURI MELAMED MM TRADING E T were not found.
The main activity of FLYURI MELAMED MM TRADING E T is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLYURI MELAMED MM TRADING E T is not available. You also can look at reviews of FLYURI MELAMED MM TRADING E T, open positions, location of FLYURI MELAMED MM TRADING E T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLYURI MELAMED MM TRADING E T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLYURI MELAMED MM TRADING E T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLYURI MELAMED MM TRADING E T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLYURI MELAMED MM TRADING E T, employees, financial statistics.