MIKE INTERIEUR

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MIKE INTERIEUR
Private companiesLegal Services • MIKE INTERIEUR

Contactgegevens MIKE INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIKE INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIKE INTERIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRONGENSTRAAT 24; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93555942 (+32-93555942) 93555942 (+32-93555942)

Fax (fax): +32 (10) 781-37-20 +32 (10) 781-37-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIKE INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIKE INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIKE INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIKE INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIKE INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIKE INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIKE INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIKE INTERIEUR
Products information MIKE INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE02742706298
Ondernemingsnummer: 8932128906
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type de Mobilier: Salles de Bains, Cuisines, Chambres 脿 Coucher.. Produits & Activit茅s: Menuiserie, Charpentes.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIKE INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for MIKE INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIKE INTERIEUR
Addition kinds of activities for MIKE INTERIEUR

3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
22990501. Bagging, jute | Bagging, jute
24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec
59999902. Veilingzalen (algemene koopwaar) | Auction rooms (general merchandise)
94110000. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs

Werken bij MIKE INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIKE INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIKE INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIKE INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • montagemedewerkers DAG (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor klant met vestiging in Poperinge zijn we op zoek naar montagemedewerkster in Dag. U staat in voor het monteren, in elkaar steken van stukken volgens plan

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van MIKE INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of MIKE INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIKE INTERIEUR. Laat een reactie achter voor MIKE INTERIEUR. MIKE INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIKE INTERIEUR. Leave a respond for MIKE INTERIEUR. MIKE INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIKE INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten MIKE INTERIEUR
Location of MIKE INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of MIKE INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come MIKE INTERIEUR MIKE INTERIEUR: Van Gelder Securities BVBA | BORSALINO | JURGEN MARIS | ROGER MEULEMEESTER | Pesant Marnix

Other related companies as MIKE INTERIEUR: Van Gelder Securities BVBA | BORSALINO | JURGEN MARIS | ROGER MEULEMEESTER | Pesant Marnix

MIKE INTERIEUR is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIKE INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02742706298. Het bedrijf MIKE INTERIEUR bevindt zich op het adres: DRONGENSTRAAT 24; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Salles de Bains, Cuisines, Chambres 脿 Coucher.. Produits & Activit茅s: Menuiserie, Charpentes..
De hoofdactiviteit van MIKE INTERIEUR is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIKE INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIKE INTERIEUR, openstaande posities, locatie van MIKE INTERIEUR op de kaart.

MIKE INTERIEUR is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIKE INTERIEUR, company assigned to the tax number BE02742706298. The company MIKE INTERIEUR is located at the address: DRONGENSTRAAT 24; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Type de Mobilier: Salles de Bains, Cuisines, Chambres 脿 Coucher.. Produits & Activit茅s: Menuiserie, Charpentes..
The main activity of MIKE INTERIEUR is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MIKE INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of MIKE INTERIEUR, open positions, location of MIKE INTERIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIKE INTERIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIKE INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIKE INTERIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIKE INTERIEUR, employees, financial statistics.