TEMMERMAN KEUKENS

Contactgegevens TEMMERMAN KEUKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEMMERMAN KEUKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEMMERMAN KEUKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 99; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93855828 (+32-93855828) 93855828 (+32-93855828)

Fax (fax): +32 (68) 536-51-88 +32 (68) 536-51-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEMMERMAN KEUKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEMMERMAN KEUKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEMMERMAN KEUKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEMMERMAN KEUKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEMMERMAN KEUKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEMMERMAN KEUKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEMMERMAN KEUKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEMMERMAN KEUKENS
Products information TEMMERMAN KEUKENS

BTW identificatienummer (tax): BE04721069335
Ondernemingsnummer: 4067108154
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEMMERMAN KEUKENS
(Get full report from official database of BE for TEMMERMAN KEUKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEMMERMAN KEUKENS
Addition kinds of activities for TEMMERMAN KEUKENS

20150204. Eenden, verwerkt: vers | Ducks, processed: fresh
29920104. Transmissievloeistof: gemaakt van aangekochte materialen | Transmission fluid: made from purchased materials
34290303. Ski rekken, auto | Ski racks, automotive
35410500. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
38250314. Meters: elektrisch, zak, draagbaar, paneelbord, enz. | Meters: electric, pocket, portable, panelboard, etc.
50780201. Drank koelers | Beverage coolers
51310212. Tape, textiel | Tape, textile
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij TEMMERMAN KEUKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEMMERMAN KEUKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEMMERMAN KEUKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEMMERMAN KEUKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

Zoek naar antwoorden van TEMMERMAN KEUKENS in sociale netwerken
Look for responds of TEMMERMAN KEUKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEMMERMAN KEUKENS. Laat een reactie achter voor TEMMERMAN KEUKENS. TEMMERMAN KEUKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEMMERMAN KEUKENS. Leave a respond for TEMMERMAN KEUKENS. TEMMERMAN KEUKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEMMERMAN KEUKENS op de google maps. Adres en contacten TEMMERMAN KEUKENS
Location of TEMMERMAN KEUKENS on the google maps. Address and contacts of TEMMERMAN KEUKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come TEMMERMAN KEUKENS TEMMERMAN KEUKENS: Merveille (La) | GIORNO E NOTTE | ENT. CLUBS BRABANT WALLON | Van Hemelrijck D | Massotte P

Other related companies as TEMMERMAN KEUKENS: Merveille (La) | GIORNO E NOTTE | ENT. CLUBS BRABANT WALLON | Van Hemelrijck D | Massotte P

TEMMERMAN KEUKENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEMMERMAN KEUKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04721069335. Het bedrijf TEMMERMAN KEUKENS bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 99; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van TEMMERMAN KEUKENS is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEMMERMAN KEUKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEMMERMAN KEUKENS, openstaande posities, locatie van TEMMERMAN KEUKENS op de kaart.

TEMMERMAN KEUKENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEMMERMAN KEUKENS, company assigned to the tax number BE04721069335. The company TEMMERMAN KEUKENS is located at the address: BOSSTRAAT 99; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of TEMMERMAN KEUKENS is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TEMMERMAN KEUKENS is not available. You also can look at reviews of TEMMERMAN KEUKENS, open positions, location of TEMMERMAN KEUKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEMMERMAN KEUKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEMMERMAN KEUKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEMMERMAN KEUKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEMMERMAN KEUKENS, employees, financial statistics.