SIBILLE FRANاOIS

Contactgegevens SIBILLE FRANاOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIBILLE FRANاOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIBILLE FRANاOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARTRIJKSESTEENWEG 80; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50813812 (+32-50813812) 50813812 (+32-50813812)

Fax (fax): +32 (61) 762-17-38 +32 (61) 762-17-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIBILLE FRANاOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIBILLE FRANاOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIBILLE FRANاOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIBILLE FRANاOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIBILLE FRANاOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIBILLE FRANاOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIBILLE FRANاOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIBILLE FRANاOIS
Products information SIBILLE FRANاOIS

BTW identificatienummer (tax): BE04021789550
Ondernemingsnummer: 2767974853
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières.

Product categorie (product category): Boissons Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIBILLE FRANاOIS
(Get full report from official database of BE for SIBILLE FRANاOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIBILLE FRANاOIS
Addition kinds of activities for SIBILLE FRANاOIS

277100. Wenskaarten | Greeting cards
769910. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
23899907. Begrafenissen | Burial garments
37320208. Roeiboten, bouw en reparatie | Rowboats, building and repairing
50740302. Pijpen en toebehoren, kunststof | Pipes and fittings, plastic

Werken bij SIBILLE FRANاOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIBILLE FRANاOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIBILLE FRANاOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIBILLE FRANاOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van SIBILLE FRANاOIS in sociale netwerken
Look for responds of SIBILLE FRANاOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIBILLE FRANاOIS. Laat een reactie achter voor SIBILLE FRANاOIS. SIBILLE FRANاOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIBILLE FRANاOIS. Leave a respond for SIBILLE FRANاOIS. SIBILLE FRANاOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIBILLE FRANاOIS op de google maps. Adres en contacten SIBILLE FRANاOIS
Location of SIBILLE FRANاOIS on the google maps. Address and contacts of SIBILLE FRANاOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come SIBILLE FRANاOIS SIBILLE FRANاOIS: De Meyer Leo & Co BVBA | LUDO SIMONS | LADBROKE | Carsensations | Fine Art's and Photography

Other related companies as SIBILLE FRANاOIS: De Meyer Leo & Co BVBA | LUDO SIMONS | LADBROKE | Carsensations | Fine Art's and Photography

SIBILLE FRANاOIS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIBILLE FRANاOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04021789550. Het bedrijf SIBILLE FRANاOIS bevindt zich op het adres: AARTRIJKSESTEENWEG 80; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 880,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons Gr. Lijst met producten zijn Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières..
De hoofdactiviteit van SIBILLE FRANاOIS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIBILLE FRANاOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIBILLE FRANاOIS, openstaande posities, locatie van SIBILLE FRANاOIS op de kaart.

SIBILLE FRANاOIS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIBILLE FRANاOIS, company assigned to the tax number BE04021789550. The company SIBILLE FRANاOIS is located at the address: AARTRIJKSESTEENWEG 80; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 880,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons Gr. List of products are Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières..
The main activity of SIBILLE FRANاOIS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SIBILLE FRANاOIS is not available. You also can look at reviews of SIBILLE FRANاOIS, open positions, location of SIBILLE FRANاOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIBILLE FRANاOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIBILLE FRANاOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIBILLE FRANاOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIBILLE FRANاOIS, employees, financial statistics.