PETER COOPMAN

Contactgegevens PETER COOPMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER COOPMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER COOPMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAARDESTRAAT 6BBIS; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51465019 (+32-51465019) 51465019 (+32-51465019)

Fax (fax): +32 (64) 911-64-87 +32 (64) 911-64-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER COOPMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER COOPMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER COOPMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER COOPMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER COOPMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER COOPMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER COOPMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER COOPMAN
Products information PETER COOPMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06395385742
Ondernemingsnummer: 1048065185
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Bières, Boissons Non Alcoolisées.

Product categorie (product category): Boissons Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER COOPMAN
(Get full report from official database of BE for PETER COOPMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER COOPMAN
Addition kinds of activities for PETER COOPMAN

594800. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
32610203. Drinkfonteinen, glanzend china | Drinking fountains, vitreous china
34330203. Kamerverwarmers, behalve elektrisch | Room heaters, except electric
37159900. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
38269904. Colorimeters (optische instrumenten) | Colorimeters (optical instruments)

Werken bij PETER COOPMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER COOPMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER COOPMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER COOPMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van PETER COOPMAN in sociale netwerken
Look for responds of PETER COOPMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER COOPMAN. Laat een reactie achter voor PETER COOPMAN. PETER COOPMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER COOPMAN. Leave a respond for PETER COOPMAN. PETER COOPMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER COOPMAN op de google maps. Adres en contacten PETER COOPMAN
Location of PETER COOPMAN on the google maps. Address and contacts of PETER COOPMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER COOPMAN PETER COOPMAN: VERSCHUEREN E | BOUTIQUE SERAH | HUART THIERRY | GARAGE WEST | Y. HERINCKX

Other related companies as PETER COOPMAN: VERSCHUEREN E | BOUTIQUE SERAH | HUART THIERRY | GARAGE WEST | Y. HERINCKX

PETER COOPMAN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER COOPMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06395385742. Het bedrijf PETER COOPMAN bevindt zich op het adres: PAARDESTRAAT 6BBIS; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 855,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boissons Gr. Lijst met producten zijn Produits: Bières, Boissons Non Alcoolisées..
De hoofdactiviteit van PETER COOPMAN is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER COOPMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER COOPMAN, openstaande posities, locatie van PETER COOPMAN op de kaart.

PETER COOPMAN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER COOPMAN, company assigned to the tax number BE06395385742. The company PETER COOPMAN is located at the address: PAARDESTRAAT 6BBIS; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 855,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boissons Gr. List of products are Produits: Bières, Boissons Non Alcoolisées..
The main activity of PETER COOPMAN is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER COOPMAN is not available. You also can look at reviews of PETER COOPMAN, open positions, location of PETER COOPMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER COOPMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER COOPMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER COOPMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER COOPMAN, employees, financial statistics.